Με τη μουσική υπόκρουση των Queen και έναν Φρέντι Μέρκιουρι μάλλον αποτυχημένο, ο Αλέξης Παππάς φλέρταρε παίκτρια από το τουρκικό «Survivor 4» στο επεισόδιο της Δευτέρας (12/4).

Η κόκκινη ομάδα κέρδισε το έπαθλο φαγητού αλλά και τη δυνατότητα να διασκεδάσει σε πάρτι Coco Bongo. Το γνωστό κλαμπ των Τροπικών μετέφερε το σόου του σε ειδική σκηνή, όπου οι performers τραγούδησαν στους παίκτες του ελληνικού και του τουρκικού Survivor.

Με σκορ 10-8 οι Κόκκινοι κέρδισαν το αγώνισμα και έστειλαν τους Μπλε στην ψηφοφορία αποχώρησης στο Συμβούλιο του νησιού. Υποψήφιος ο Κώστας Παπαδόπουλος ο ζαχαροπλάστης του Survivor, που φάνηκε να περιμένει την ψήφο της ομάδας του, καθώς παραδέχτηκε ότι είναι ο πιο αργός στο run.

Οι συγγνώμες Αλέξη Παππά και Ηλία Μπόγδανου έπιασαν τόπο μιας και η κόκκινη ομάδα νίκησε επιτέλους.

Στο πάρτι η κάμερα του ριάλιτι έπιασε μια αγκαλιά του Αλέξη Παππά με παίκτρια του τουρκικού Survivor. «Βρέθηκα δίπλα σε μία Τουρκάλα και αναγκαστικά είπα να της μιλήσω για να έρθουμε πιο κοντά.

Την αγκάλιασα, αλλά δεν με άφησε» είπε ο Αλέξης Παππάς. Ο παραλληλισμός της ατάκας «Mamma» του κομματιού των Queen και της ατάκας του Παππά «Μπορεί να είσαι η μαμά μου» απογείωσε τα σχόλια στο Twitter.

Δείτε στο 06:10" και μετά..