Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση ότι στα Χανιά ξεκίνησαν τα γυρίσματα ενός gay reality το οποίο θα προβληθεί την επόμενη σεζόν στη γερμανική τηλεόραση.

Σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα της κρητικής ιστοσελίδας flashnews, όλα είναι έτοιμα στην περιοχή του Αποκόρωνα στα Χανιά για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα της γερμανικής έκδοσης ενός gay reality που είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στη Γερμανία. Ο λόγος για το αμερικανικής έμπνευσης «Finding Prince Charming» (Βρίσκοντας το γοητευτικό πρίγκιπα), το οποίο στο γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο VOX τιτλοφορείται ως «Prince Charming».

Στα Χανιά βρίσκονται ήδη οι συμμετέχοντες στο reality, οι οποίοι διαμένουν σε τρεις βίλες που έχουν ενοικιαστεί στην περιοχή των Βρυσών και του Βάμου, όπου θα γίνουν τα γυρίσματα. Το σενάριο συνοπτικά αφορά σε 20 διαγωνιζόμενους οι οποίοι στη διάρκεια οκτώ εβδομάδων προσπαθούν να «κατακτήσουν» την καρδιά ενός γοητευτικού άντρα. Αυτός που θα καταφέρει να γίνει ζευγάρι μαζί του είναι και ο νικητής. Στην παραγωγή της εκπομπής εργάζονται πάνω από 80 άτομα, που διαμένουν σε ξενοδοχείο του Αποκόρωνα, ενώ τα γυρίσματα γίνονται σε παραλίες και άλλες εγκαταστάσεις και περιοχές, προβάλλοντας τις ομορφιές της Κρήτης. Να σημειωθεί πως και οι δύο προηγούμενες σεζόν του reality είχαν πραγματοποιηθεί στην Κρήτη.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time