Ο Αλέξης Παππάς είναι ένας από τους πιο αμφιλεγόμενους παίκτες του φετινού Survivor. Μέχρι σήμερα έχουμε δει με πολύ μεθοδευμένες κινήσεις να καταστρώνει τα σχέδια εξόντωσης των αντιπάλων του και να καταφέρνει να χειρίζεται όσους βρίσκονται κοντά του προκειμένου να πετύχει τον στόχο του.

Αυτός είναι και ο λόγος που μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού εκφράζεται με πολύ άσχημα σχόλια εναντίον του.

Το πρωί της Τρίτης μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε» ο Γρηγόρης Μπάκας που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον ηθοποιό αποκάλυψε έναν άγνωστο τσακωμό του Αλέξη Παππά με τον συγκάτοικό του στην Κύπρο.

Όπως είπε ο δημοσιογράφος, ο συγκάτοικος του Παππά, επίσης ηθοποιός, δεν θέλει πλέον να τον βλέπει μπροστά του.


«Τον Αλέξη Παππά τον ξέρω. Έχουμε συνεργαστεί όταν έκανα τα backstage των "8 Λέξεων". Τον ξέρω καλά.

Ο συγκάτοικος του Αλέξη Παππά στην Κύπρο, όταν έκανε τα γυρίσματα για της "8 Λέξεις", γνωστός ηθοποιός, δεν θέλει να τον βλέπει μπροστά του. Δε θέλει να τον βλέπει μπροστά του από τη συνεργασία που είχαν.

Δεν ήταν γυναίκα στη μέση. Ήταν κάτι πάρα πολύ χοντρό αυτό που συνέβη. Μετά αποδείχθηκε ότι είχε δίκιο ο συγκάτοικος. Και έχει ακόμα νεύρα και δεν θέλει να τον βλέπει μπροστά του γιατί ενώ αποδείχθηκε ότι είχε δίκιο, ο Αλέξης Παππάς δεν γύρισε να του ζητήσει ούτε μια “συγγνώμη”.

Την Χριστίνα που συνεργάστηκε μαζί του στο J2US την ρωτήσατε; Δεν σας είπε άσχημα λόγια αλλά δεν σας είπε και καλά. Εγώ τους έζησα backstage.

Ο Παππάς είναι τόσο ερωτευμένος με το γυαλί που ξέρει από πριν τι θα πει. Σε ένα από τα live δεν τα πήγαν καλά. Η Χριστίνα πλησίασε την κάμερα προκειμένου να ξεσπάσει και ο Παππάς την τράβηξε.

Φεύγοντας τους είδα με τα μάτια μου που είχαν μια έντονη λογομαχία με την Χριστίνα να διαμαρτύρεται που δεν την άφησε να τα πει» είπε ο δημοσιογράφος.