Από την ημέρα που παντρεύτηκε τον Λάμπρο και είδε το μεγαλύτερο εχθρό της, τον Βόσκαρη, να πληρώνει για όλες τις αποτρόπαιες πράξεις του, η Ελένη ονειρεύεται ένα και μόνο πράγμα: Να καταφέρει να γίνει μητέρα. Παρότι ξεκινά τις προσπάθειες με τον Λάμπρο, ελπίζοντας πως σύντομα το μωρό τους θα σκορπίσει χαρά στο σπιτικό τους, το επιθυμητό αποτέλεσμα δεν λέει να έρθει. Ο πανικός και η αγωνία την κυριεύουν και έτσι αποφασίζει να μην κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια.


Χωρίς να χάνει άλλο χρόνο, απευθύνεται στη Ρίζω, ζητώντας της να την εξετάσει. «Πρέπει να με εξετάσεις για να δεις αν η έκτρωση μου άφησε κάποιο κουσούρι», λέει στη Ρίζω, με εκείνη να προσπαθεί να την καθησυχάσει. Αφού την εξετάζει προσεκτικά, η Ρίζω της ανακοινώνει πως είναι υγιέστατη. Η Ελένη ακολουθεί ευλαβικά τις συμβουλές της Ρίζως και σύντομα το μεγάλο της όνειρο γίνεται πραγματικότητα.


Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες και αν δεν αλλάξει κάτι για τις ανάγκες του σεναρίου, η Ελένη στο φινάλε του δεύτερου κύκλου θα μείνει έγκυος.


Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τετάρτη 21 Μαρτίου