Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία της νέας σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, που, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, θα προβληθεί από το Mega την επόμενη σεζόν. Πρόκειται για μια μίνι σειρά, μια δυνατή ερωτική ιστορία που θα εκτυλιχθεί σε εννέα μόλις επεισόδια και θα διαδραματίζεται στους Παξούς την περίοδο της πρώτης καραντίνας.
Ήδη ο Χριστόφορος, που εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο και τη σκηνοθεσία συμμετέχει και στην παραγωγή της σειράς, βρίσκεται στους Παξούς για τα τελικά ρεπεράζ. Μάλιστα, ανέβασε και πολύ όμορφες φωτογραφίες από το νησί στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ωστόσο, μια έκπληξη πρώτου μεγέθους περιμένει τους τηλεθεατές. Στη σειρά βασικό πρωταγωνιστικό ρόλο και στα εννέα επεισόδια θα έχει η Χάρις Αλεξίου. Είναι γνωστό πως μετά το «αντίο» στο τραγούδι –τουλάχιστον με τη μορφή συναυλιών και εμφανίσεων– η «εθνική μας Χαρούλα» ασχολείται πιο ενεργά με την υποκριτική.
Στην τηλεόραση είναι ο πρώτος της ρόλος, όχι όμως και στο θεατρικό σανίδι. Στο παρελθόν έκανε απόπειρες στην υποκριτική με τη «Μεταμφίεση» και το «Χειρόγραφο». Επίσης, τη σεζόν 2017 2018 η Χάρις Αλεξίου εμφανιζόταν σε πρωταγωνιστικό ρόλο στην «Οπερέτα», σε σκηνοθεσία του Νίκου Καραθάνου, μια ιδιαίτερα επιτυχημένη παράσταση του Εθνικού Θεάτρου. Στη σειρά θα δούμε επίσης τη Μαρία Καβογιάννη, με την οποία ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης διατηρεί μακροχρόνια συνεργασία, με τελευταία τους αυτή στη μεγάλη του κινηματογραφική επιτυχία «Ένας άλλος κόσμος».
Τηλεοπτική παρτενέρ του Χριστόφορου στο νέο του τηλεοπτικό εγχείρημα θα είναι η ταλαντούχα Κλέλια Ανδριολάτου, η οποία έχει πέντε χρόνια να εμφανιστεί στη μικρή οθόνη μετά το ρόλο της γοητευτικής ψυχολόγου Αλεξάνδρας στο «Μπρούσκο». Είχε πρόταση από τον Αντρέα Γεωργίου και για το «Τατουάζ» αλλά και τις «8 λέξεις», όμως όλα αυτά τα χρόνια προτίμησε να ασχοληθεί με τις σπουδές της στην υποκριτική. Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη για πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα του σειρά είναι, τέλος, και ο πολύ αγαπητός ηθοποιός Φάνης Μουρατίδης.
Τα γυρίσματα της μίνι σειράς αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα στο καλοκαίρι, καθώς στη συνέχεια -καλώς εχόντων των πραγμάτων και κορωνοϊού επιτρέποντος- ο Χριστόφορος θα επιστρέψει στο Λος Άντζελες για την την προετοιμασία της νέας ταινίας του.
Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τρίτη 21 Απριλίου