Ήρθε για να μείνει ο Νίκος Αναδιώτης στις «8 Λέξεις» και η Βάνα Δημητρίου με τον Αντρέα Γεωργίου μας φυλάνε τα καλύτερα για τα τελευταία επεισόδια της σειράς. Έτσι, ο νέος ήρωας, ο γοητευτικός ρεπόρτερ Παύλος Γρηγορίου -ρόλο που παίζει ο Νίκος Αναδιώτης-, δεν ζει μόνο επικινδύνως στη δουλειά του αλλά και στην προσωπική ζωή του.
Όπως μάθαμε, θα μπλέξει στα... δίχτυα του δύο ηρωίδες της σειράς και μάλιστα ξαδέλφες: την Ηλιάνα Αρώνη (Ειρήνη Καραγιώργη) και την Ελισάβετ Αρώνη (Άννα Μπεζάν). Καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει αν «μυριστεί» κάτι ο Άκης Αρώνης (Γιώργος Παρτσαλάκης). Κι εμείς σας αποκαλύπτουμε ότι αργότερα θα το μάθει! Πριν όμως, το ερωτικό τρίγωνο θα πάρει... φωτιά!



Αρχικά, ο Παύλος θα τα φτιάξει με την Ηλιάνα, που θα τον ερωτευθεί παράφορα. Τόσο που θα ξεχάσει ακόμα και την τρέλα της για τον Οδυσσέα (Αντρέας Γεωργίου). Στην πορεία όμως καθώς ο  Αιμίλιος (Θεοχάρης Ιωαννίδης) θα χωρίσει οριστικά μεν, αλλά θα δώσει στο χέρι τα... παπούτσια στην Ελισάβετ δε, θα παρηγορήσει και αυτήν.
Αναμένονται σκηνές απείρου... πάθους! Τυχαίο που αρχικά ήθελαν τον ωραίο Νίκο Αναδιώτη στο ρόλο του Μελέτη στις «Άγριες Μέλισσες»; Μάλλον όχι. Δεν έκατσε εκείνο, αλλά κι αυτός ο ρόλος είναι πολύ καλός.
Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Πέμπτη 22 Απριλίου