Μεγάλες ανατροπές ετοιμάζει η Τίνα Καμπίτση στην «Έξαψη» του Mega, όπου μετά το Πάσχα η αγωνία θα χτυπήσει κόκκινο! Η Εβίτα (Ιωάννα Παππά) θα φτάσει ένα βήμα πριν από το θάνατο, ενώ η μητέρα της, Ίρις (Λουκία Πιστιόλα), έχει ήδη τρομερές τύψεις για όλα αυτά που της έκανε. Αν και ο Τζώρτζης Αξιώτης (Νίκος Νικολάου) προσπαθεί να δώσει κουράγιο στην Ίριδα, εκείνη βουλιάζει όλο και πιο πολύ στην απελπισία, ενώ ζει με ψυχοφάρμακα.


Θεωρεί ότι εκείνη έγινε η αιτία που το παιδί της δεν είναι ευτυχισμένο και το «χτύπησε» ο καρκίνος. Όταν η Εβίτα κινδυνεύσει να πεθάνει στο χειρουργείο, η μητέρα της θα καταρρεύσει. Φοβάται πως δεν θα ξαναδεί ζωντανή την κόρη της. Από την άλλη, η απιστία του Μηνά (Κωνσταντίνος Κάππας) με τη Βίκυ (Σοφία Μανωλάκου) την τσακίζει. Έτσι, όπως μάθαμε, η καρδιά της ραγίζει και η Ίρις σωριάζεται νεκρή!


Πλέον τα δύσκολα αρχίζουν και για τον Μηνά, ο οποίος χάνει την προστασία που έχει και θα κινδυνέψει να βρεθεί στη φυλακή αντί για την Ίριδα για την απόπειρα δολοφονίας της Βίκυς.


Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Παρασκευή 23 Απριλίου