Η Δωροθέα Μερκούρη ετοιμάζεται να κάνει ένα διαφορετικό βήμα στην καριέρα της, αφού πρόκειται να παρουσιάσει τη δική της μαγειρική εκπομπή στο Mega.

Τη γνωστή ηθοποιό συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και εκείνη μίλησε για το νέο επαγγελματικό εγχείρημά της.

Πώς αντέδρασε όταν η δημοσιογράφος τη ρώτησε για τη σχέση που έχει η κόρη της με τον γιο της Ελένης Μενεγάκη;

Αρχικά, η Δωροθέα Μερκούρη εξομολογήθηκε ότι ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα και αποκάλυψε λεπτομέρειες της εκπομπής:

«Το ήθελα πολύ καιρό, οπότε τώρα είναι σαν να γίνεται κάτι που ήθελα πολύ. Σε αυτή την εκπομπή θα δούμε μόνο ιταλική μαγειρική, γιατί είμαι μισή Ιταλίδα και έχω μεγαλώσει στην Ιταλία, οπότε μαγειρεύω μόνο ιταλικά και ειδικά της συνταγές της οικογένειάς μου.

Θα είμαι μόνη μου, δεν μπορεί να μαγειρέψει κάποιος μαζί μου, θα τα κάνω μόνη μου».

Η ηθοποιός μπορεί να κάνει εκπομπή με ιταλικές συνταγές, ωστόσο αγαπάει πολύ την ελληνική κουζίνα. Μάλιστα, και οι κόρες της έχουν την ίδια αγάπη με εκείνη για τη μαγειρική.

«Στο σπίτι μαγειρεύω συνέχεια κι όταν δεν μαγειρεύω τρώω ελληνικό παραδοσιακό φαγητό από ταβέρνα. Μου αρέσει πολύ η ελληνική κουζίνα αλλά η απλή ελληνική κουζίνα. Και οι κόρες μου μαγειρεύουν.

Ειδικά η μεγαλύτερη, η Ηλέκτρα, μαγειρεύει εκεί που σπουδάζει και είναι πολύ ωραίο αυτό. Μου λείπει που είναι μακριά αλλά είμαι χαρούμενη που έχει πάρει το δρόμο της και μεγαλώνει και παίρνει ευθύνες. Είναι πολύ ωραίο τα παιδιά να ανοίγουν τα φτερά τους».

Όταν η δημοσιογράφος τη ρώτησε για την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega αλλά και για τη σχέση των παιδιών τους, η Δωροθέα Μερκούρη είπε: «Δεν ξέρω γιατί μιλάτε. Δεν έχω επαφή με την τηλεόραση, βλέπω μόνο ντοκιμαντέρ».