Τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Θεόδωρο Σκυλακάκη συνάντησε η Σάσα Σταμάτη για μία συζήτηση πέρα από τα συνηθισμένα.

Ο κ. Σκυλακάκης μίλησε στη Σάσα Σταμάτη για τη σχέση και την αδυναμία που έχει στις δύο εγγονές του, υπογραμμίζοντας ότι το πράγμα που στερείτε περισσότερο τον τελευταίο χρόνο είναι το να περνάει χρόνο μαζί τους.

Παράλληλα ο υπουργός τοποθετήθηκε για το Ταμείο Ανάκαμψης, τα έργα υποδομής αλλά και τις θέσεις εργασίας που θα ανοίξουν, ενώ έκανε ειδική αναφορά για τα αντιπλημμυρικά έργα.

Ερωτηθείς αν κάποιος νέος του έλεγε ότι θέλει να φύγει για το εξωτερικό, ο κ. Σκυλακάκης απάντησε: «Λάθος επιλογή, γιατί τώρα θα είναι η εποχή που θα βρίσκει δουλειά στην Ελλάδα».

Ο κ. Σκυλακάκης μίλησε στη γνωστή δημοσιογράφο για τη γυναίκα και τις κόρες του αλλά και τη σχέση που έχουν μεταξύ τους, λέγοντας πως «υπάρχει μεγάλη αγάπη μεταξύ τους».

Ακόμη αναφέρθηκε στην αγάπη που έχει στα ζώα αλλά και στη μαγειρική. «Master chef δεν προλαβαίνω να δω, αλλά έχω μία μεγάλη συλλογή μαγειρικών βιβλίων που ξεφυλλίζω τα βράδια και βλέπω και βίντεο μαγειρικής στο Youtube», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επιπρόσθετα ο κ. Σκυλακάκης αναφέρθηκε στο πως διαχειρίζεται τις δυσκολίες που έχει ο χώρος της πολιτικής και πως περνάει τον ελεύθερο του χρόνου, ενώ μίλησε και για την αγάπη του για τις αγροτικές δραστηριότητες.

Τέλος μίλησε για το Πάσχα στην πόλη, σημειώνοντας ότι θα το στερηθούμε φέτος την εξόρμηση στο χωριό αλλά θα την αναπληρώσουμε το καλοκαίρι.