Ενας αυθεντικός, λαϊκός τραγουδιστής, ο Νίκος Κουρκούλης, έρχεται στο Mega. Και θα μας κρατήσει συντροφιά το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου στις 21:20.


Διπλα του θα βρεθούν η Κέλλυ Κελεκίδου, ο Νίκος Ζωιδάκης και ο Γιώργος Ατματσίδης. Special guest ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο Ηλίας Φιλίππου.







Λίγα λόγια για τον αγαπημένο ερμηνευτή:

Ο Νίκος Κουρκούλης γεννήθηκε στην πόλη της Καβάλας, όπου και μεγάλωσε. Βέβαια, από πολύ μικρός είχε δείξει και τις φωνητικές του ικανότητες.

Μάλιστα, από την εφηβεία άρχισε να τραγουδάει στην πόλη του και  μετά την ενηλικίωσή του ο αποφάσισε να πάει στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να δουλέψει στα νυχτερινά κέντρα της συμπρωτεύουσας. Εκεί το κοινό τον υποδέχθηκε με μεγάλη ζεστασιά και εκτίμησε στο έπακρο το ταλέντο του. και γρήγορα άρχισε να αποκτά το δικό του κοινό, το οποίο μάλιστα τον ακολουθούσε φανατικά όπου κι αν εμφανιζόταν. 


Έτσι σε σύντομο χρονικό διάστημα κατεβαίνει στην Αθήνα, προκειμένου να συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα στα μπουζούκια της πρωτεύουσας και σε μερικά από τα πιο επιτυχημένα σχήματα. Μάλιστα κυκλοφορεί και τους πρώτους του δίσκους με τραγούδια που γίνονται μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες, καθιερώνοντας τον στην Ελληνική μουσική βιομηχανία.

Ο πρώτος δίσκος του Νίκου Κουρκούλη έχει τον τίτλο «Κίνδυνος» και τη μουσική γράφει ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και στίχους ο Ηλίας Φιλίππου. Οι πωλήσεις του πρώτου δίσκου του ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητικές και καθιερώνεται στη συνείδηση του κοινού.

Η καριέρα του τραγουδιστή πλέον μπαίνει σε νέα τροχιά και απογειώνεται με την δεύτερη δισκογραφική του δουλειά που έχει τον τίτλο «Παίζεις με τη φλόγα». Το ομώνυμο τραγούδι ξεχωρίζει αμέσως και γίνεται mega hit. Στα νυχτερινά μαγαζιά που εμφανίζεται ο καλλιτέχνης γίνεται χαμός κάθε φορά που το ερμηνεύει. Όλοι μιλούν πλέον για τον νέο τραγουδιστή από την Καβάλα με την γνήσια λαϊκή φωνή που ήρθε για να μείνει. Από τον δίσκο ξεχώρισαν και πολλά άλλα τραγούδια και η επιτυχία του σφραγίστηκε όταν το CD έγινε και πλατινένιο.

Οι δισκογραφικές επιτυχίες του Νίκου Κουρκούλη συνεχίζονται και για τα επόμενα χρόνια και τόσο το κοινό όσο και οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί δεν σταματούν να τον αγαπούν και να τον προτιμούν. Η τρίτη δισκογραφική δουλειά του καλλιτέχνη ολοκληρώνεται και κυκλοφορεί τον Ιανουάριο του 2000 και έχει τίτλο «Μια νύχτα στον παράδεισο». Και σε αυτό τον δίσκο ο τραγουδιστής συνεργάζεται με τους ίδιους δημιουργούς καθώς τη μουσική γράφει ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και τους στίχους ο Ηλίας Φιλίππου. Πολλά τραγούδια ξεχωρίζουν και ο δίσκος γίνεται χρυσός.