«Στη συνέχεια υπάρχουν εξελίξεις με τις οποίες πραγματικά… χάνεις την μπάλα!» είχε πει ο Κωνσταντίνος Κάππας στην «ΟΝ τime» εδώ και καιρό. Επίσης μας είχε αποκαλύψει: «Τα πράγματα θα γίνονται όλο και πιο πιεστικά, καθώς τα στοιχεία θα οδηγούν στο να ενοχοποιηθώ».


Κι αυτό και θα γίνει. Ο Ορφέας (Ιωσήφ Πολυζωίδης) με τη Μαρίνα (Γιούλικα Σκαφιδά) θα ανακαλύψουν ότι το αυτοκίνητο του Αξιώτη το βράδυ της απόπειρας δολοφονίας της Βίκυς (Σοφία Μανωλάκου) το οδηγούσε ο Μηνάς και θα βγάλουν ένταλμα σύλληψής του.


Η Βίκυ τρομαγμένη θα επιστρέψει σπίτι της, αρνούμενη να πει πού κρύβεται ο Μηνάς, καθώς δεν θέλει να πιστέψει πως ο άντρας που έχει ερωτευθεί είναι αυτός που προσπάθησε να τη σκοτώσει δύο φορές! Ο Μηνάς είναι σε απελπισία.


Τελικά, οι αστυνομικοί τον βρίσκουν και τον περικυκλώνουν. Εκείνος όμως καταφέρνει και διαφεύγει. Μετά από μια εντυπωσιακή καταδίωξη όμως θα συλληφθεί. Ωστόσο μην ξεχνάτε ότι ο Κωνσταντίνος Κάππας μας είχε πει: «Ο Μηνάς δεν θα αφήσει ποτέ να μπει στη θέση του θύματος. Ξέρει πολύ καλά τι κάνει και γιατί το κάνει…».


Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Μεγάλη Πέμπτη 29 Απριλίου