Όσο πλησιάζουν προς το τέλος τους οι «8 Λέξεις» στον ΣΚΑΪ τόσο περισσότερες εκπλήξεις και ανατροπές μας επιφυλάσσει η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου.


Έτσι ετοιμάζεται ένας χωρισμός-βόμβα! Ο Μιλτιάδης Μαρόγλου (Κούλλης Νικολάου) και η Κατερίνα (Ευτυχία Μελή) χωρίζουν οριστικά! Το ζευγάρι που άντεξε τα πάντα -ακόμα και έναν γιο επαγγελματία δολοφόνο- χωρίζει εξαιτίας του καλού γιου! Η Κατερίνα δεν αντέχει με τίποτα τον Άλκη (Σπύρος Νικολαΐδης), το εξώγαμο παιδί του άνδρα της. Με το ζόρι τον δέχεται στο γάμο της Έλλης (Πέννυ Φοινίρη) και του Φρίξου (Νίκος Πολυδερόπουλος), όπου είναι κουμπάρα η κόρη της Ιφιγένεια (Ιφιγένεια Τζόλα). Μετά τσακώνεται άγρια με τον Μιλτιάδη, ο οποίος δεν θα αντέξει και θα διώξει οριστικά την Κατερίνα!



Όμως δεν θα σταματήσουν εκεί τα δυσάρεστα στο σίριαλ. Η Μάγδα (Κρίστη Παπαδοπούλου), αν και συγχώρεσε τον Αιμίλιο (Θεοχάρης Ιωαννίδης), που την απάτησε με την Ελισάβετ (Άννα Μπεζάν), τελικά χάνει το μωρό που περιμένει. Ο Αιμίλιος έχει φοβερές τύψεις πουη σύζυγός του έχασε το παιδί τους, όταν μάλιστα πάλευε χρόνια με τις εξωσωματικές! Αυτός όμως που θα κινδυνέψει πραγματικά είναι ο Σίμος (Απόστολος Γκλέτσος), καθώς ξεσκεπάζοντας ένα κύκλωμα τοκογλύφων γίνεται στόχος πληρωμένου δολοφόνου!



Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Παρασκευή 7 Μαΐου