Στην παρέα του «φλΕΡΤ» στην ΕΡΤ1, βρέθηκε η Stefania το απόγευμα της Παρασκευής 7 Μαΐου, λίγο πριν αναχωρήσει με την ελληνική αποστολή για τη Eurovision στο Ρότερνταμ.

Μίλησε για τη συμμετοχή της στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού και ερμήνευσε μια εκπληκτική acoustic version του «Last Dance» με τη συνοδεία πιάνου.

Η 18χρονη τραγουδίστρια, που είναι η νεότερη εκπρόσωπος που έχει στείλει ποτέ η Ελλάδα στη Eurovision, εντυπωσίασε για ακόμη μια φορά με τις φωνητικές της ικανότητες.

Παράλληλα δήλωσε έτοιμη για το Ρότερνταμ, επισημαίνοντας ότι η προετοιμασία συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς μέχρι την τελευταία στιγμή. «Έχουμε πρόβες κάθε μέρα, και με βοηθά πάρα πολύ ο Φωκάς Ευαγγελινός», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέντευξή της, η Stefania μίλησε για την ενασχόλησή της με τη μουσική από τότε που ήταν μικρό παιδί και θυμήθηκε τη συμμετοχή της στη Junior Eurovision το 2016.

Ταυτόχρονα, δεν έκρυψε την προσμονή που νιώθει στην τελική ευθεία για τον φετινό διαγωνισμό, τονίζοντας χαρακτηριστικά με ενθουσιασμό: «Χαίρομαι πολύ και θέλω να βρεθώ στο Ρότερνταμ. Δεν μπορώ να περιμένω άλλο!».

Οι συμβουλές από την Number One      

Αναφέρθηκε επίσης στις συμβουλές που της έδωσε η Έλενα Παπαρίζου, και αποκάλυψε πως θα ήθελε να ακολουθήσει και η ίδια καριέρα στην Ελλάδα.

Τέλος, οι συντελεστές της εκπομπής, ετοίμασαν ειδικά για τη Stefania ένα πρωτότυπο μουσικό κουίζ για τη Eurovision, στο οποίο η 18χρονη τραγουδίστρια… πήρε άριστα.

Η νεαρή ερμηνεύτρια αναγνώρισε από τις πρώτες νότες παλαιότερα τραγούδια του Διαγωνισμού -από το «Shake It» του Σάκη Ρουβά και το «My Secret Combination» της Καλομοίρας, έως το «Fairytale» του Alexander Rybak και το «Waterloo» των Abba!

Δείτε το βίντεο με την εμφάνιση της Stefania στο «φλΕΡΤ»