Ετοιμάζονται να δώσουν τα… τελειωτικά τους «τσιμπήματα» οι «Άγριες Μέλισσες» και με έναν οριστικό χωρισμό που κράτησε δύο χρόνια! Η Πηνελόπη (Μαρία Πετεβή) διαγράφει οριστικά από την καρδιά της τον Μελέτη (Γιώργος Γεροντιδάκης), τον οποίο δεν είχε πάψει να τον αγαπάει, ακόμα και όταν παντρεύτηκε τον εισαγγελέα Αλέξη Γραμματικό (Σπύρος Σταμούλης).


Αν και ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί ποιοι ηθοποιοί θα συνεχίσουν στον τρίτο κύκλο της σειράς, ακούγεται ότι η Πηνελόπη ως ρόλος θα τελειώσει στις αρχές του νέου κύκλου. Όμως εκείνη θα… τελειώσει από τώρα τον Μελέτη, αφού θα μάθει ότι ο άνθρωπος που λάτρεψε και για τον οποίο κινδύνεψε να διαπομπευθεί στο Διαφάνι είναι κατά συρροή δολοφόνος για τις βρομοδουλειές του πατέρα της, Δούκα Σεβαστού (Λεωνίδας Κακούρης). Θα μάθει πως σκότωσε τον Κλεομένη (Θανάσης Κουρλαμπάς), ότι έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια τον Γιάννο (Ιωάννης Αθανασόπουλος) και στο τέλος έριξε τη χαριστική βολή δολοφονώντας το σύζυγό της, Αλέξη!


Όχι μόνο θα τον «τελειώσει» μέσα της, αλλά και θα βρεθεί μπροστά στο δίλημμα αν θα τον καταδώσει στις Αρχές. Μόνο που αυτήν τη φορά θα είναι μια… άλλη Πηνελόπη και δεν θα διστάσει να κάνει το σωστό.


Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τρίτη 11 Μαΐου