Την πιο τρυφερή περίοδο της ζωής της διανύει η Όλγα Κεφαλογιάννη, αφού κυοφορεί τα δίδυμα παιδιά της, καρπό του έρωτά της με τον Μίνωα Μάτσα.

Το πρωί της Πέμπτης, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα» και εκείνος δεν θα μπορούσε να μην της στείλει τις ευχές του.

Δείτε ακόμη: Κεφαλογιάννη – Μάτσας: Περιμένουν δίδυμα

«Θέλω να ξεκινήσουμε με ευχές για την κυρία Κεφαλογιάννη. Κυρία Κεφαλογιάννη να ζήσετε γεροί και ευτυχισμένοι με μία – θα μου επιτρέψετε να πω επειδή γνωρίζω τον σύντροφό σας – πολύ καλή επιλογή που έκανε εκείνος, αλλά και μια πολύ καλή επιλογή που κάνατε εσείς. Και με ένα πόνο τα διδυμάκια σας», ανέφερε ο Γιώργος Παπαδάκης, με την Όλγα Κεφαλογιάννη να απαντά: «Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία και αγάπη»,

Στη συνέχεια, ο γνωστός δημοσιογράφος θέλησε να κάνει χιούμορ, λέγοντας χαρακτηριστικά στη μέλλουσα μανούλα: «Τι θα κάνετε αν διχαστούν και σας βγει το ένα με το Σύριζα και το άλλο με τη Νέα Δημοκρατία; Γιατί εδώ που τα λέμε από εσάς το περιμένω».

Τότε, η Όλγα Κεφαλογιάννη ξέσπασε σε γέλια και απάντησε: «Όπως ξέρετε όλοι θέλουμε να έχουμε γερά παιδιά και να τα μεγαλώσουμε με αγάπη και χαρά».