Οι «8 ΛΕΞΕΙΣ» συνεχίζουν να καθηλώνουν το κοινό μέχρι και τον Ιούνιο, που θα γραφτεί το φινάλε της πετυχημένης σειράς. Η Βάνα Δημητρίου… χωρίζει και ενώνει ζευγάρια, ενώ θα συμβούν και κάποιες ανατροπές που δεν τις περιμέναμε.


Έτσι, η πρώτη μεγάλη «βόμβα» που θα σκάσει -στενοχωρώντας τους φαν της σειράς- είναι το διαζύγιο του Οδυσσέα (Ανδρέας Γεωργίου) και της Έρσης (Ναταλία Κηρύκου). Το ζευγάρι, που ξεπέρασε τις μεγαλύτερες δυσκολίες, θα κλείσει τον κύκλο του υπογράφοντας το διαζύγιο (αν και κάτι μας λέει ότι μπορεί να γίνει ανατροπή, όπως συνέβη και στο παρελθόν). Όμως, όπως μαθαίνουμε, ο Οδυσσέας και η Έρση το διαλύουν και εκείνη αποφασίζει να φύγει με τα μωρά τους στην Αμερική. Προβλέπεται να γίνει χαμός στα social της σειράς, καθώς οι τηλεθεατές τούς θέλουν μαζί.


Επίσης, οριστικός θα είναι ο χωρισμός της Κατερίνας (Ευτυχία Μελή) με τον Μιλτιάδη Μαρόγλου (Κούλλης Νικολάου), καθώς δεν της συγχωρεί ότι δεν δέχεται το γιο του. Και πάμε στα ευχάριστα. Αυτό που σας γράψαμε εδώ και καιρό, ο γάμος του Άκη Αρώνη (Γιώργος Παρτσαλάκης) και της Αποστολίας (Χριστίνα Χριστόφια) γίνεται. Άλλωστε, μας το είχε αποκαλύψει και ο Γιώργος Παρτσαλάκης στη συνέντευξη που μας είχε δώσει. Μάρτυρες στον πολιτικό γάμο θα είναι η Ελισάβετ (Άννα Μπεζάν) και η Ηλιάνα (Ειρήνη Καραγιώργη).


Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Παρασκευή 21 Μαΐου 2021