Τίποτα δεν είναι έτσι όπως φαίνεται στην «Έξαψη» και οι ήρωες έχουν πολλά μυστικά ακόμα που θα έρθουν στο φως. Στην πετυχημένη σειρά του Mega, που υπογράφει η Τίνα Καμπίτση, θα μπουν κι άλλα πρόσωπα που θα ανατρέψουν τις ζωές των ηρώων και θα τους φέρουν αντιμέτωπους με τους «δαίμονές» τους. Έτσι, άλλη μία μητέρα θα κάνει την εμφάνισή της στο Ναύπλιο προκαλώντας ταραχή.
 
Είναι η μητέρα του Αλέξανδρου (Τάσος Νούσιας), η Χαρά Δελή (Γιάννα Σταυράκη), που το όνομά της έχει η εγγονή της, Τζόυ (Ντένια Ψυλλιά). Ζει στην Τρίπολη με τον Ιωακείμ (Μάκη Δελή), τον οποίο παντρεύτηκε από έρωτα και απέκτησαν τον Αλέξανδρο. Πιστή σύζυγος, αφοσιωμένη μητέρα, νοικοκυρά, τρυφερή και πονετική γυναίκα, αφιέρωσε τη ζωή της στο γάμο και στην οικογένειά της. Αλλά τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα περίμενε… Συχνά η ζωή μας βάζει μπροστά σε διλήμματα και δύσκολες αποφάσεις όταν πρόκειται να σώσουμε το παιδί μας. Ο Αλέξανδρος ζει μακριά από τη μητέρα του και δεν μιλάει γι’ αυτήν.
 
Έχει ένα μυστικό που τον «στοιχειώνει». Η μητέρα του μαθαίνει αυτά που συμβαίνουν στη ζωή του και μετά και τη δολοφονία της Ίριδας (Λουκία Πιστιόλα) αποφασίζει να τον δει. Μάνα και γιος θα έχουν πολλά να πουν για την εγκατάλειψη που… στοίχειωσε τη ζωή του, ενώ μετά τη συνάντησή τους τίποτα δεν θα είναι πλέον το ίδιο.
 
Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime το Σάββατο 22 Μαΐου