Το μεγάλο φινάλε του φετινού κύκλου των «Άγριων Μελισσών» πλησιάζει, οι εξελίξεις προχωρούν ραγδαία και νέα πρόσωπα έρχονται να ταράξουν τις ισορροπίες. Ο ηθοποιός Αιμίλιος Χειλάκης κάνει την είσοδό του στις «Άγριες Μέλισσες», όπου θα εμφανιστεί σε έναν ρόλο-έκπληξη. Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής στον τρίτο κύκλο που θα διαδραματίζεται την περίοδο της δικτατορίας θα ενσαρκώσει έναν ιδιαίτερα μισητό χαρακτήρα.


Όλα ξεκινούν όταν ο Δούκας και η Μυρσίνη, ύστερα απ’ όλα όσα έχουν βιώσει στο Διαφάνι, αποφασίζουν να αποχαιρετήσουν το μικρό χωριό και να μετακομίσουν στη Λάρισα. Εκεί, ο Δούκας σχεδιάζει την επόμενη επιχειρηματική του κίνηση, ενώ παραχωρεί το αρχοντικό του στο Διαφάνι σε ανθρώπους της εξουσίας που τον βοήθησαν να γλιτώσει από τη φυλάκισή του. Ένας νέος άνθρωπος του καθεστώτος έρχεται στις «Άγριες Μέλισσες» και θα τον ενσαρκώσει ο Αιμίλιος Χειλάκης.


Ο ηθοποιός θα υποδυθεί έναν χαρακτήρα που έχουμε ακούσει ουκ ολίγες φορές στα επεισόδια. Συγκεκριμένα, θα παίξει τον Ακύλα Μεγαρίτη, τον αρχηγό της φασιστικής οργάνωσης, των «Αβάντων». Όπως ξέρουμε έως τώρα, την αρχηγία των «Αβάντων» έχει αναλάβει ο Αχιλλέας Μεγαρίτης, ο άνθρωπος που δολοφόνησε τον Αλέξη Γραμματικό. Ο Αλέξης ήταν βοηθός εισαγγελέα στη δίκη του Ακύλα, ενώ είχε βοηθήσει να τον συλλάβουν και να μπει στη φυλακή! Ο Ακύλας θα αποφυλακιστεί και θα επιστρέψει στο Διαφάνι έτοιμος να ρίξει τη χαριστική βολή!


Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Δευτέρα 24 Μαΐου