Με… κομμένη την ανάσα μας κρατάει η Τίνα Καμπίτση στην «Έξαψη» του Mega. Oι ήρωες της σειράς δεν πρόκειται να ηρεμήσουν καθώς κάθε τόσο ένα μυστικό έρχεται στο φως. Η σχέση του Αλέξανδρου (Τάσος Νούσιας) με την Κλαίρη (Αναστασία Παντούση) έχει… στρώσει, αλλά και οι δυο τους έχουν τους… κρυμμένους τους «δαίμονες», που, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, έρχονται στην επιφάνεια με το χειρότερο τρόπο.


Οι εφιάλτες τους δεν… ξυπνάνε απλώς, αλλά συμβαίνουν στην πραγματικότητα. Για άλλη μια φορά η ζωή θα παίξει ένα τραγικό «παιχνίδι» στον Αλέξανδρο και την Κλαίρη, που θα τινάξει τη σχέση τους στον αέρα. Η Κλαίρη θα συναντήσει το δολοφόνο της μητέρας της! Ταυτόχρονα ο Αλέξανδρος θα μάθει από τη μητέρα του ότι ο πατέρας του έχει αποφυλακιστεί και θα έρθει να τον δει στο Ναύπλιο. Ο πατέρας του έγινε φονιάς, σύμφωνα με πληροφορίες, εξαιτίας ενός ανεξέλεγκτου πάθους.


Σκότωσε μια γυναίκα. Μόνο που αυτή η γυναίκα, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, δεν ήταν άλλη από τη μητέρα της Κλαίρης! Πραγματικά, φοβερή ανατροπή, που πλέον θα διαλύσει το ζευγάρι, αλλά και την οικογένεια του Αλέξανδρου.


Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Παρασκευή 28 Μαΐου