Tο House of Fame έριξε αυλαία με ένα εντυπωσιακό live και τον μεγάλο νικητή που κέρδισε ένα χρυσό συμβόλαιο με την Panik Records. poster

Η Ελένη Φουρέιρα κάλεσε στη σκηνή του πέντε φιναλίστ, Γιάννη, Γιώργο, Άρη, Στέφανο και Βένια και προχώρησε σε ανακοινώσεις. Έκτος στην τελική κατάταξη βγήκε ο Γιάννης Αρβανιτίδης, ενώ Πέμπτος ο Γιώργος Σπετσιώτης.

Ένα τραγούδι αφιερωμένο στους σπουδαστές του House of Fame τραγούδησε ο Πάνος Μεταξόπουλος στο τελευταίο live του reality μουσικής.

Πρόκειται για το κομμάτι «Σε ποιο σύννεφο κοιμάται το φεγγάρι» του γιου του, με τον διευθυντή να είναι συγκινητικός με την ερμηνεία του.

Ο Πάνος Μεταξόπουλος μίλησε για το τραγούδι και στη συνέχεια συμβούλευσε τους σπουδαστές να μείνουν όρθιοι ό,τι και να γίνει και ακόμα κι αν η πόρτα κλείσει.

«Να κοιτάτε αυτό που αγαπάτε κατάματα», είπε χαρακτηριστικά. Ο ίδιος ζήτησε και την κριτική της επιτροπής με τον Φοίβο να του λέει με χιούμορ «Δεν έχω υπογράψει τέτοιο συμβόλαιο. Εντυπωσιάστηκα από το βιμπράτο». Από την άλλη ο Γιάννης Πλούταρχος τον αποθέωσε για την υποκριτική του. «Ένιωσα συγκίνηση», τόνισε.

Στη συνέχεια, ήταν η σειρά των παικτών που είχαν αποχωρήσει νωρίτερα από το σπίτι να τραγουδήσουν. Όλοι ανέβηκαν στη σκηνή, χόρεψαν και τραγούδησαν ένα από τα τραγούδια που είχαμε ακούσει σε παλαιότερα live.

Η Ελένη Φουρέιρα ανακοίνωσε ότι ο μεγάλος νικητής του House of Fame είναι ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας!

Άπαντες ανέβηκαν στη σκηνή και έπεσαν στην αγκαλιά του με τη μητέρα του και τον θείο του να ξεσπούν σε κλάματα.

«Εκπλήρωσαν όλα τα όνειρά μου, ευχαριστώ τον κόσμο έναν προς έναν. Δεν ξέρω τι να πω, έχω πάθει τσότσο», είπε ο νικητής.

Ο Γιώργος Αρσενάκος, ο CEO της Panik Records ανέβηκε στη σκηνή και τον καλωσόρισε στην εταιρία. «Σαββατοκύριακο ξεκούραση και από Δευτέρα δουλειά». Ο Φοίβος ζήτησε να κλείσει εκείνος το σόου με την τελευταία ατάκα του Live, όμως η Ελένη δεν του έκανε τη χάρη.