Μια βόλτα στον κάμπο της Καρδίτσας και στα βουνά των Αγράφων κάνει αυτό το Σαββατοκύριακο το «My Greece» στο Mega. Σήμερα, στις 18.40, η περιήγηση ξεκινά από το Κάστρο στο Φανάρι με θέα όλη την περιοχή και συνεχίζεται στο όμορφο και γραφικό χωριό Κανάλια.


Η λίμνη Πλαστήρα αποκαλύπτει όλη την ανοιξιάτικη ομορφιά της και η Έλενα Παπαρίζου προσκαλεί τη Δέσποινα Βανδή σε μια βόλτα με ένα υδροποδήλατο. Γέλια, πειράγματα, δοκιμασίες και φυσικά νοστιμιές της περιοχής που φημίζεται για τις πολλές και διαφορετικές πίτες της. Νόστιμη αποδεικνύεται και η βόλτα στο Μουζάκι, με ντόπια τυριά, τσίπουρο και νοσταλγική συζήτηση με την Έλενα για τα χρόνια που εκείνη επισκεπτόταν την περιοχή από τη Σουηδία αλλά και για τη γνωριμία των γονιών της. Η Έλενα Παπαρίζου επιφυλάσσει πολλές στάσεις στη Δέσποινα Βανδή σε ιδιαίτερα για εκείνη σημεία αλλά και αγαπημένους ανθρώπους της για κεράσματα και απολαυστικές ιστορίες.


Αύριο, απόγευμα Κυριακής, η περιήγηση συνεχίζεται με πολλά παραμυθένια σημεία της λίμνης Πλαστήρα και του φράγματος. Η Δέσποινα και η Έλενα ανεβαίνουν στα 1.500 μέτρα υψόμετρο, στα δάση των Αγράφων, σε αναζήτηση μανιταριών, και μαθαίνουν τα πάντα για την ιδιαίτερη ποικιλία κρασιού της περιοχής που καλλιεργείται μόνο στη λίμνη και η γεύση του ταξιδεύει μέχρι το εξωτερικό.


Μια βόλτα έως το γεφύρι της Παλαιοκαρυάς που ένωνε παλιά τη Θεσσαλία με την Ήπειρο και τον εντυπωσιακό καταρράκτη δημιουργεί το ιδανικό σκηνικό για μια συζήτηση με το «Number One» κορίτσι της χώρας.


Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime το Σάββατο 29 Μαΐου