Η κάμερα του «Πάμε Δανάη!» συνάντησε τη Δέσποινα Βανδή στα γυρίσματα για το τελευταίο φετινό «Σπίτι με το Mega» στη λίμνη Βουλιαγμένης.

«Με κυνηγούσαν από πέρυσι για το “Σπίτι με το Mega”. Λόγω του “My Greece” και των οικογενειακών υποχρεώσεων δεν μπόρεσα να το κάνω νωρίτερα. Στις πρόβες ζορίστηκα, έφτασα να πω παιδιά θα λιποθυμήσω, αλλά όταν έφτασα στη λίμνη Βουλιαγμένης ένιωσα ψυχική ανάταση. Το καλοκαίρι έρχεται, εμβολιαστήκαμε. Συν το γεγονός ότι μου έλειψε πάρα πολύ το τραγούδι», είπε η αγαπημένη τραγουδίστρια για την εμφάνισή της στο μουσικό πάρτι του Σαββάτου (21:00) μέσα από τη συχνότητα του μεγάλου καναλιού.

Στη σκηνή με την Άννα

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι τον Ιούλιο θα είναι στην Κύπρο με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, ενώ «αν όλα πάνε καλά» το χειμώνα θα συνεργαστεί με την Άννα Βίσση. «Το θέλουμε πολύ και οι δύο. Έχουμε πάρα πολλά κοινά με την Άννα. Ανέκαθεν τη θαύμαζα, δε χρειάστηκε να συστηθούμε, δε χρειάστηκε να πούμε πολλά. Νιώσαμε οικειότητα και χημεία, ενωθήκαμε αμέσως, έδεσαν πολύ ωραία οι φωνές και οι ενέργειές μας και είναι η αρχή μιας νέας φιλίας», είπε χαρακτηριστικά.