Αυλαία ρίχνουν το βράδυ της Πέμπτης οι «Άγριες Μέλισσες» για τη φετινή σεζόν με ένα συγκλονιστικό φινάλε που θα αλλάξει τα πάντα. Κι ενώ το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο πώς θα κλείσει ο δεύτερος κύκλος, ξεκίνησαν τα πρώτα σπόιλερ για τον τρίτο.


Σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν, κάποιοι από τους ήρωες δεν θα μπορούν να μείνουν πλέον στο Διαφάνι και θα μετακομίσουν στη Λάρισα. Η πρωτεύουσα της Θεσσαλίας θα είναι βασικός τόπος πλοκής στην τρίτη σεζόν. Μεταξύ αυτών θα είναι ο Δούκας, ο οποίος θα ταχτεί υπέρ του καθεστώτος των συνταγματαρχών, θα είναι φίλα προσκείμενος στη χούντα. Αυτό θα συμβεί καθώς για μία ακόμη φορά θα πετύχει ευνοϊκή ρύθμιση των εκκρεμών υποθέσεών του με τη Δικαιοσύνη.


Ένα άλλο ζευγάρι στις «Άγριες Μέλισσες», όμως, θα αντιδράσει πάρα πολύ έντονα την ίδια χρονική περίοδο στα όσα γίνονται στη Θεσσαλία από το χουντικό καθεστώς. Έχουν αριστερά φρονήματα και γι’ αυτό θα πάρουν το δρόμο της εξορίας. Ένας από τους τόπους εξορίας ήταν και η Λέρος, στα Δωδεκάνησα. Η Λέρος, λοιπόν, θα είναι βασικός τόπος πλοκής της σειράς την τρίτη σεζόν κι εκεί οδεύει ένα από τα πρωταγωνιστικά ζευγάρια.


Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τρίτη 1 Ιουνίου