Έχει βουίξει το διαδίκτυο με την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου από το survivor και ο Αλέξης Μίχας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 είχε το ρεπορτάζ, που όπως μεταδίδει γίνεται χαμός στο διαδίκτυο με τον Τριαντάφυλλο.

Αυτό κυκλοφορεί από το πρωί στο διαδίκτυο, και υπάρχει ένα σχετικό θρίλερ. Τελικά τι γίνεται με τον Ντάφι; Μένει ή φεύγει;

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει έντονο παρασκήνιο, και ότι έχει ήδη έχει αποχωρήσει. Αυτό αναφέρουν τα δημοσιεύματα στο διαδίκτυο και δεν το υιοθετούμε εμείς, είπε ο Αλέξης Μίχας.

Αν αποχωρήσει ο Τριαντάφυλλος από το από το survivor σήμερα το βράδυ θα φύγει πάμπλουτος σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Μέχρι τώρα έχει λάβει 143.000 ευρώ ανέφερε ο Αλέξης Μίχας από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, αφού ο ο Τριαντάφυλλος έχει υπογράψει για αμοιβή 6.000 ευρώ την εβδομάδα συν 5000 ευρώ μπόνους.

Έτσι οι πληροφορίες συγκλίνουν στο γεγονός ότι αρχίζει η περίοδος για τη νυχτερινή διασκέδαση και μετά από αυτά ο Τριαντάφυλλος έχει ανεβάσει το κασέ του σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Θα πρέπει να αναφέρουμε και μία λεπτομέρεια, ότι είναι ο πιο ευνοημένος παίκτης στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και για έναν ακόμη λόγο. Έγιναν τροποποιήσεις στο συμβόλαιο του την τελευταία στιγμή, πριν φύγει για τον Άγιο Δομίνικο και κατάφερε να κλείσει όρους που δεν είχαν οι υπόλοιποι παίκτες στο συμβόλαιό τους

Σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα τα φαβορί είναι ο Μπογδάνος και Σάκης Κατσούλης, και εάν κερδίσει ένας από τους δύο δεν μπορούν να φτάσουν τα λεφτά που έχει πάρει μέχρι στιγμής ο Τριαντάφυλλος.