Η Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με τις δηλώσεις τις για τις γυναίκες, βρέθηκε στο πλατό του «Πρωινού» της Τετάρτης. Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας είχαν πολλές ερωτήσεις να της κάνουν, όμως δεν φαίνεται να κατάφεραν να πάρουν πειστικές απαντήσεις.

Υπενθυμίζεται πως η Αφροδίτη Λατινοπούλου, μεταξύ άλλων είχε αναφέρει για τις γυναίκες πως: «αφήνουν τρίχες στα πόδια και το φωτογραφίζουν, τρίχες στη μασχάλη, τρίχες στο μουστάκι, ραγάδες, πανάδες, κυτταρίτιδα και οτιδήποτε άλλο αντιαισθητικό υπάρχει πάνω τους… Δεν μου αρέσει όλο αυτό που βλέπω. Και δεν καταλαβαίνω, αφού το αγαπάς τόσο πολύ το αξύριστο πόδι σου, εγώ γιατί πρέπει να το δω; Το βλέπεις εσύ και το χαίρεσαι. Εγώ γιατί να το βλέπω; Γιατί προσπαθείς να μου περάσεις ότι όλο αυτό είναι πάρα πολύ όμορφο και πάρα πολύ ωραίο και πάρα πολύ φυσιολογικό; Δεν είναι. Είναι άσχημο».

Εκτός εαυτού η Φαίη Σκορδά

«Πες μου αλήθεια ότι το έκανες απλά για να το κάνεις και σε κοιτώ στα μάτια» είπε αρχικά, εμφανώς εκνευρισμένη η Φαίη Σκορδά.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου απάντησε , ωστόσο οι απαντήσεις της έκαναν ακόμα πιο έξαλλη την παρουσιάστρια.

Έτσι, μη μπορώντας να πιστέψει όσα άκουγε, σηκώθηκε από τη θέση της και της είπε: «Σε παρακαλώ, πραγματικά, σου είπε κάποιος να τα λες αυτά τα πράγματα γιατί πιστεύεις ότι έτσι θα κάνεις καριέρα; Σου είπε κάποιος ότι αν λες αυτά τα πράγματα θα γίνεις γνωστή; Τα πιστεύεις αλήθεια αυτά που λες»;

Τη σκυτάλη πήρε ο Γιώργος Λιάγκας, ό οποίος σε έντονο ύφος είπε πως «όταν διαφωνείς με έναν άνθρωπο, απλώς του λες με τον τρόπο σου τη διαφορετική άποψη. Αυτό είναι λάθος και είναι απολύτως καταδικαστέο!».

«Θεωρείς ότι ένας άντρας δεν μπορεί να ντυθεί όπως θέλει;» ρώτησε η Φαίη Σκορδά και κατέληξε λέγοντας πως «πολλές φορές με ένα ζουμ αλλάζει όλη η εποχή».