Σε θρίλερ φαίνεται ότι εξελίσσεται ο πολυσυζητημένος γάμος του γνωστού ζευγαριού.. Τελικά, πότε παντρεύονται η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου;

Μετά τη διάψευση από την μητέρα του γαμπρού, την Φιλαρέτη Κομνηνού, αλλά και από πρόσωπα που βρίσκονται κοντά στο ζευγάρι, πως ο γάμος αυτός δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα αλλά τον Αύγουστο, το Πρωινό επανήλθε στο θέμα και επιμένει ότι «ο γάμος θα γίνει σήμερα».

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής την Παρασκευή, ο Γιώργος Λιάγκας πήρε τον λόγο και είπε: «Επειδή όταν λέμε κάτι στο "Πρωινό" το τσεκάρουμε για να το πούμε, βίον ανθόσπαρτον και με το καλό στη Δανάη Μιχαλάκη και στον Γιώργο Παπαγεωργίου, οι οποίοι παντρεύονται σήμερα, όπως είπαμε και χθες.

Να το ξαναπούμε βέβαια γιατί κάποιοι δεν το κατάλαβαν.

Σήμερα γίνεται ο γάμος σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο. Είναι καλεσμένοι πάρα πολύ λίγοι άνθρωποι, λίγες δεκάδες άνθρωποι, δεν είναι πάνω από 30-40 καλεσμένοι.

Δεν θα πω το νησί που θα γίνει ο γάμος. Να τους ευχηθούμε να περάσουν σήμερα μια πολύ ωραία μέρα και να τη θυμούνται για πάντα».