Τέσσερις νέοι παίκτες έκαναν την εμφάνισή τους στο Survivor 2024. Η Ζωή Ασουμανάκη έκανε την είσοδό της μαζί με τον Ντάνιελ Νούρκα με τον οποίο ανήκουν στην ομάδα των Διασήμων.

Θα πρέπει να αναφέροτμε ότι η Ζωή Ασουμανάκη είναι μία από τις 15 ωραιότερες γυναίκες του κόσμου που μπήκε στο Survivor. Η 22χρονη εστεμμένη με τίτλους σε διαγωνισμούς ομορφιάς, δεν έκρυψε την αγωνία της για τον στίβο μάχης, καθώς όπως παραδέχτηκε δεν έχει εξασκηθεί σε αθλητικές επιδόσεις.

Απαντώντας στις ερωτήσεις του Γιώργου Λιανού η Ζωή Ασουμανάκη τόνισε πως είναι έτοιμη για τον ανταγωνισμό: «Αυτό που θα βρω κοινό με το μόντελινγκ είναι κυρίως ο ανταγωνισμός. Έχω μάθει από τους διαγωνισμούς ομορφιάς, όπου και εκεί είχα να κάνω μόνο με γυναίκες, πιστεύω θα τα πάω καλά».

Όσο για το εάν της έχει συμβεί ένα έντονο περιστατικό: «Δεν τολμάνε να τα πουν μπροστά μου, είναι σύνηθες τα πισώπλατα μαχαιρώματα», απάντησε όλο νόημα η Ζωή Ασουμανάκη.


Θερμή υποδοχή για τον Ντάνιελ Νούρκα, ο οποίος μαζί με τη Ζωή Ασουμανάκη αποτελούν τα νέα πρόσωπα στην ομάδα των Διασήμων: «Είμαι καλός και αγωνιστικά και στρατηγικά», τόνισε ο 27χρονος ηθοποιός.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: