Πολλαπλά κερδισμένος βγαίνει ο Ατζούν Ιλίτζαλι από τη φετινή σεζόν του «Survivor». Ο Τούρκος καναλάρχης απέδειξε για ακόμη μία φορά πως είναι δαιμόνιος... Έντεκα φορές διέσωσε με την ψήφο του το τηλεοπτικό κοινό τον Τριαντάφυλλο. Τη δωδέκατη όμως είχε διαφορετική άποψη.

Έχοντας απέναντί του τον Σάκη Κατσούλη, τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και την Καρολίνα Καλύβα, ο «Ντάφυ» δεν κατάφερε αυτήν τη φορά να είναι ο εκλεκτός του τηλεοπτικού κοινού, καθώς σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας ήταν αυτός που μέτρησε τις λιγότερες θετικές ψήφους και κάπως έτσι αποτέλεσε παρελθόν από το «Survivor» και σύντομα θα πάρει το δρόμο της επιστροφής από τον Άγιο Δομίνικο.

Εβγαλαν γύρω στις 200.000 ευρώ

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, το ποσό που συγκέντρωσε ήταν γύρω στις 143.000 ευρώ, εάν υπολογίσει κανείς πως είχε εβδομαδιαία αμοιβή της τάξεως των 6.000 ευρώ, ενώ πήρε και ένα μπόνους 5.000 ευρώ όταν ο Ατζούν και οι συνεργάτες του αποφάσισαν την παράταση του ριάλιτι.

Ωστόσο, νέες πληροφορίες αναφέρουν πως μόνο από την τελευταία ψηφοφορία η Acun Medya, οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας αλλά και ο ΣΚΑΪ έβγαλαν γύρω στις 200.000 ευρώ! Άρα το ποσό που συγκεντρώθηκε απ’ όλες τις ψηφοφορίες είναι πολλαπλά μεγαλύτερο από την αμοιβή του Τριαντάφυλλου κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο «Survivor». Μόνο από τις κλήσεις και τα SMS, και χωρίς να υπολογίσει κανείς τις δωροθεσίες, τις χορηγίες, τις διαφημίσεις και τα υπόλοιπα.