Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο γνωστός «Ντάνος», που έγινε διάσημος μέσα από τη συμμετοχή του στον πρώτο κύκλο του «Survivor» του ΣΚΑΪ, θα πρωταγωνιστήσει σύντομα σε αστυνομικό θρίλερ, το οποίο -σύμφωνα με την εκπομπή του Star «Στη Φωλιά των Κου Κου»- γράφεται επάνω του. Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο ίδιοςασχολείται με την υποκριτική, καθώς έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτική σειρά του Ανδρέα Γεωργίου αλλά και σε ταινία του Μάρκου Σεφερλή.
Ο «Ντάνος» έχει διαβάσει το σενάριο και ήδη έχουν δώσει τα χέρια, αφού είναι πολύ ενθουσιασμένος γι’ αυτό το πρότζεκτ. Η εταιρεία παραγωγής που θα αναλάβει τη σειρά ετοιμάζεται να απευθυνθεί σε όλα τα κανάλια για να βρει την τηλεοπτική του στέγη. Ο ρόλος του «Ντάνου» θα μπορούσε να είναι και ο κεντρικός αστυνομικός, ένας ντετέκτιβ που αναλαμβάνει την υπόθεση.
Όταν επιστρέψει από τη Σκιάθο, αναμένεται να ξεκινήσει τα γυρίσματα για το νέο αστυνομικό θρίλερ, που θα είναι τύπου «Έτερος Εγώ». Πριν από λίγες μέρες ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε έρθει σε επαφή με τον ANT1, προκειμένου να αναλάβει την παρουσίαση ενός νέου πρότζεκτ. Ένα νέο τηλεπαιχνίδι, το «Ninja Warrior», το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν και ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι η νούμερο ένα επιλογή του σταθμού για την παρουσίαση. Τα μελλοντικά σχέδια του «Ντάνου», όμως, δεν τελειώνουν εδώ.
Πέρα από την αστυνομική σειρά όπου θα είναι ο πρωταγωνιστής, τον Ιούλιο θα παρευρίσκεται και στο Συνέδριο Γονιμότητας & Αναπαραγωγικής Αυτονομίας, όπου θα είναι ο επίσημος πρεσβευτής της γονιμότητας. Επίσης, σε λίγες εβδομάδες θα παρευρεθεί στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Τορίνο, όπου είναι επίσημος καλεσμένος.
Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΟnTime το Σάββατο 5 Ιουνίου