Κουραστική αλλά και πολύ πετυχημένη ήταν η σεζόν για τη Μαρία Πετεβή, την Πηνελόπη στις «Άγριες Μέλισσες», που πέρασε τα πάνδεινα από τον ξάδελφό της και μεγάλο της έρωτα, τον Μελέτη (Γιώργος Γεροντιδάκης).


Η ίδια μετά τη δολοφονία του συζύγου της, εισαγγελέα Αλέξη Γραμματικού (Σπύρος Σταμούλης), αλλά κυρίως ύστερα από την αυτοκτονία της θείας της, Ανέτ (Κάτια Δανδουλάκη), ξέσπασε και πήγε ενάντια στην οικογένειά της. Αν και προς το παρόν ξεκουράζεται και απολαμβάνει τη θάλασσα γεμίζοντας τις μπαταρίες της και ξεσηκώνοντας το Instagram, θα επανέλθει δριμύτερη το φθινόπωρο.


Θα επιστρέψει από το Παρίσι και θα είναι άλλος άνθρωπος. Θα μου πείτε και στο Instagram της που εντυπωσιάζει τους followers της άλλος άνθρωπος είναι, πανέμορφη και μοντέρνα, αλλά και στις «Άγριες Μέλισσες» θα επιστρέψει, όπως μαθαίνουμε, με άλλον αέρα από το Παρίσι.


Είναι αποφασισμένη να βρει στοιχεία για να στείλει στη φυλακή όχι μόνο τον Μελέτη αλλά και τον ίδιο τον πατέρα της, Δούκα Σεβαστό (Λεωνίδας Κακούρης). Αυτός όχι μόνο θα γλιτώσει τη φυλακή, αλλά θα γίνει και υπουργός της χούντας, κάτι που θα εξοργίσει την Πηνελόπη. Προς το παρόν, πάντως, χαίρεται το καλοκαίρι της.


Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τρίτη 8 Ιουνίου