Kαλεσμένος στο «Love It» βρέθηκε χθες ο Νίκος Μπάρτζης. Ο πρώην παίκτης του «Survivor» θέλησε, μάλιστα, να ξεκαθαρίσει τις όποιες παρεξηγήσεις με την ομάδα της εκπομπής, συνεχίζοντας ό,τι ξεκίνησε πριν από λίγες μέρες ο Τζέιμς Καφετζής. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Νίκος Μπάρτζης επέλεξε να απευθυνθεί στο δημοσιογράφο Βασίλη Γρηγορόπουλο φέρνοντας σαν πειστήρια και ηχητικά ντοκουμέντα! «Όπως με έκρινες, μπορώ να κρίνω κι εγώ εσένα σαν τηλεθεατής. Έχω δει τι έχεις πει! Το έχω εδώ», τόνισε ο παίκτης του «Survivor».
«Είπα ότι “θα σας φαινόταν περίεργο σε αυτό κλίμα, που βλέπαμε σε εκείνο το επεισόδιο, κάποιος να πει ότι το έκανε επίτηδες;”. Αυτό είχα πει» απάντησε αμέσως ο Βασίλης Γρηγορόπουλος. «Ωραία», απάντησε ο Νίκος Μπάρτζης για να αναζητήσει στο κινητό του τηλέφωνο το σχετικό απόσπασμα και να το τοποθετήσει στο μικρόφωνό του για να ακουστεί. «Μας βγήκαν πολύ εύθικτοι οι παίκτες του φετινού “Survivor” και θίγονται με τα σχόλια της εκπομπής...
Ήρθες οργανωμένος εδώ, ας λάβεις και την απάντησή μου. Μου κάνει περίεργο το ότι έχετε παραχωρήσει κάθε δευτερόλεπτο του λόγου και των πράξεών σας σε μια εταιρεία παραγωγής και ένα κανάλι με σκοπό την προβολή και το έπαθλο των 100.000 και σας φαίνεται περίεργο που υπάρχει εκπομπή, σε αυτό το κανάλι, που σχολιάζει αυτά που βλέπει», τόνισε κατά λέξη ο δημοσιογράφος του «Love It».
Στην πορεία της συζήτησης, η παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου θέλησε να τοποθετηθεί αποχαιρετώντας τον καλεσμένο της με τα εξής λόγια: «Εύχομαι αυτό που λες κι εσύ, ότι ο κόσμος βλέπει ποιος είναι αληθινός και ποιος όχι, πραγματικά να το συνεχίσεις έτσι και φωνές διάφορες να μην σε αποπροσανατολίζουν σε αυτό που πραγματικά θέλεις και αξίζεις. Θέλω να σε ευχαριστήσω πάρα πολύ. Εύχομαι να μη φεύγεις με δυσαρέσκεια ή με αρνητικό πρόσημο και πραγματικά σου εύχομαι ολόψυχα ό,τι καλύτερο με υγεία».
Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Πέμπτη 10 Ιουνίου