Με στόχο τη δημιουργία ενός νέου ιστότοπου που θα προσφέρει στους επισκέπτες μια ολοκληρωμένη εμπειρία για τον πολυδιάστατο κόσμο της αυτοκίνησης, μια έγκριτη ομάδα με όραμα, πάθος και αγάπη για το Αυτοκίνητο δίνει πνοή σε ένα… άλλο site!

Με premium χαρακτήρα, μοντέρνα εμφάνιση, ελκυστικά γραφιστικά, responsive design, μοναδικό οπτικό υλικό και ένα αναπτυσσόμενο μενού στην αρχική σελίδα που διασφαλίζει την εύκολη και γρήγορη περιήγηση, το νέο μέλος στην οικογένεια του Oμίλου ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ κερδίζει τις εντυπώσεις στη διάσταση του «φαίνεσθαι».

Ταυτόχρονα, ανταποκρινόμενο στην μεγάλη πρόκληση του τετράτροχου γίγνεσθαι έρχεται μέσα από το αξιόπιστο περιεχόμενο, την ευρεία και αναλυτική γκάμα ενημέρωσης, τις αποκλειστικές διεθνείς συνεργασίες με τους εξειδικευμένους βρετανικούς τίτλους Auto Express, driving electric, carbuyer και ποικίλες ενότητες να προσφέρει στους αναγνώστες του την…άλλη άποψη για το Αυτοκίνητο!

Mε προσανατολισμό στον ψηφιακό μετασχηματισμό, ενεργή παρουσία στα social media, mobile προσβασιμότητα και χαρακτηριστικά αλληλεπίδρασης είναι σίγουρο πως το MotorOne.gr θα γίνει σημείο αναφοράς στην online σχέση σας με το Αυτοκίνητο!

Τη Δευτέρα 21 Ιουνίου το MotorOne.gr θα είναι εδώ για να αλλάξει όσα γνωρίζαμε για την ενημέρωση στο χώρο του Αυτοκινήτου.