Η κάμερα του «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε στα παρασκήνια των βραβείων και μίλησε με τους καλλιτέχνες που θα βάλουν «φωτιά» στην σκηνή.

Στην φαντασμαγορική βραδιά των Mad Video Music Awards θα δούμε την Τάμτα με τον Χρήστο Μάστορα να ερμηνεύουν το τραγούδι «Είσαι το άλλο μου μισό», το οποίο είναι ένα τραγούδι το οποίο είχε παρουσιαστεί και πριν από 17 χρόνια, στα πρώτα βραβεία Mad.

«Είναι λίγο περίεργο που φέτος ο κόσμος θα είναι καθιστός, θα κάθονται δύο δυο με αποστάσεις», δήλωσε η Τάμτα.

Ο Αναστάσιος Ράμμος θα εμφανιστεί επί σκηνής με την Έλενα Παπαρίζου. Μαζί θα ερμηνεύσουν το νέο hit της Έλενας Παπαρίζου με τίτλο «Για ποια αγάπη μου μιλάς».

Φυσικά από τη μεγάλη βραδιά δεν θα λείπουν οι Μέλισσες.

«Το όνειρο μας είναι να μην σταματήσουμε πάλι να κάνουμε μουσική και να μην σταματήσουμε να αλληλοεπιδρούμε με τον κόσμο. Όποια κακοτοπιά και να έρθει έχουμε ο ένας τον άλλον», δήλωσε στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!» ο Χρήστος Μάστορας.

Πρόσφατα ο τραγουδιστής βάφτισε το παιδί του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση, και όπως δήλωσε ο ίδιος, το άγχος ήταν μεγάλο.

«Πάντα νιώθω άγχος όταν είμαι στο επίκεντρο. Οι γονείς του παιδιού με θέλουν δίπλα στο παιδί σαν πραγματικό “πνευματικό πατέρα” και όχι σαν φιγούρα που έρχεται το Πάσχα», δήλωσε και πρόσθεσε πως αν η βαφτιστήρα του δεν γίνει αθλήτρια, τότε θα γίνει σίγουρα τραγουδίστρια, όπως ο νονός της.