Αυτό τον μήνα στο Cook Magazine που κυκλοφορεί το Σάββατο 3.07 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τα Παραπολιτικά, ο Έλληνας Masterchef Σταύρος Βαρθαλίτης ετοίμασε για εσάς ένα τεύχος γεμάτο καλοκαιρινές συνταγές, με ένα μεγάλο αφιέρωμα στον βασιλιά της γεύσης, το ψάρι!

Το σήμα κατατεθέν του ελληνικού καλοκαιριού, φρέσκο και γεμάτο γεύση, το ψάρι, μπορεί να μαγειρευτεί με χίλιους τρόπους.  Ψητό στο φούρνο, με λαχανικά, φρούτα και αρωματικά, θα σας κάνει να γλείφετε τα δάκτυλά σας. Δοκιμάστε ψητή τσιπούρα με κρασί στο φούρνο, ριγκατόνι με τόνο και πέστο αμυγδάλου, γαύρο μαρινάτο, μπακαλιάρο με σάλτσα βουτύρου και σκόρδο, σαρδέλες σε αμπελόφυλλα στο φούρνο και πολλές ακόμη! Φτιάξτε νόστιμους τηγανιτούς μεζέδες γεμάτους αρώματα που θα συνοδεύσουν ιδανικά το δροσερό κρασί ή το παγωμένο ούζο σας... Ψαροκεφτέδες, τυροκεφτέδες, κολοκυθοκεφτέδες, πατατοκεφτέδες, κουνουπιδοκεφτέδες και τοματοκεφτέδες! Ακόμη, ανεβάστε ψηλά τον πήχη στα καλοκαιρινά τραπέζια σας με τις πιο νόστιμες και ελαφριές συνταγές για σαλάτα! Σαλάτα με καρπούζι και φέτα, σαλάτα με χταπόδι ξυδάτο, ελιές και τοματίνια, σαλάτα σπανάκι με γραβιέρα και σύκα, σαλάτα σπανάκι με ανθότυρο και ψητά ροδάκινα, ψητές πιπεριές με μυρωδικά κι ελιές και τάκος από μαρούλι, με γαρίδες και αβοκάντο! Στο Cook Magazine Ιουλίου θα βρείτε επίσης τις πιο πρωτότυπες και γευστικές συνταγές για γεμιστά ζαμαρικά! Είτε θέλετε ένα γρήγορο γεύμα, είτε να εντυπωσιάσετε σε ένα γιορτινό τραπέζι, δοκιμάστε τις συνταγές που σας δίνει ο Σταύρος και θα ανοίξετε έναν καινούργιο κόσμο, γεμάτο γεύση... Κανελόνια με φέτα και σπανάκι, ραβιόλια με σπανάκι και σάλτσα τομάτας, κοχύλια με κιμά και σάλτσα τομάτας στο φούρνο, ραβιόλια τηγανητά με πέστο βασιλικού, κανελόνια με κιμά και σάλτσα τομάτας, κοχύλια με καπνιστό σολομό και φέτα! Φυσικά δεν θα λείψει και η γλυκιά πινελιά από το τραπέζι με τις πιο απαλές και ελαφριές, γλυκές Μους! Με κάθε αφορμή, για όλες τις ώρες και με απλά υλικά που υπάρχουν στο σπίτι θα απολαύσετε μους φιστίκι, μους μάνγκο, μους φράουλας, μους λεμόνι και μους λευκής σοκολάτας! Μάθετε ακόμη να φτιάχνετε «ενισχυμένο» νερό και ενυδατωθείτε σωστά! Φρούτα, μυρωδικά και αρωματικά μπορούν να μετατρέψουν το νερό σε ένα μικρό, ολιστικό θαύμα για τον οργανισμό μας. Ανακαλύψτε πώς στο νέο τεύχος Ιουλίου!

Extra tip: «After sun» φροντίδα. Ακούγεται απίστευτο, όμως είναι αληθινό! Tα πιο αποτελεσματικά καταπραϋντικά για το δέρμα που κοκκίνισε από το δυνατό ήλιο, βρίσκονται στην κουζίνα μας. Διαβάστε τρεις απλούς τρόπους στο Cook Magazine Ιουλίου και φροντίστε την επιδερμίδα σας!