Αύριο, Σάββατο 3 Ιουλίου, η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα της χώρας με πλούσια θεματολογία και πολλές αποκλειστικότητες. Αποκαλυπτικά θέματα, ρεπορτάζ και μεγάλες προσφορές για όλους τους αναγνώστες μας! 

Διαβάστε:

ΟΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Τα 3 στοιχήματα του φθινοπώρου

  • Τα καμπανάκια που χτυπούν στο Μαξίμου, οι φόβοι του τέταρτου κύματος και μιας νέας καραντίνας και η αντεπίθεση στο μέτωπο του εμβολιασμού
  • Τι θα σηματοδοτηθεί λίγο πριν από τη ΔΕΘ
  • Οι κυβερνητικές προκλήσεις του β΄εξαμήνου και ο σχεδιασμός Μητσοτάκη

Πόσο επηρεάζει τη χώρα μας η μετάλλαξη «Δ»

Αλήθειες και μύθοι για την ινδική απειλή στην Ελλάδα

Και μια αυτοψία στο στρατηγείο των εμβολιασμών

Διαβάστε επίσης

Τι συνεπάγεται για την Ελλάδα η σύγκρουση Μέρκελ – Τζόνσον

Το παρασκήνιο από τις Βρυξέλλες για την αντιμετώπιση της ινδικής απειλής

Διαβάστε στο Secret

Γιατί ο Μητσοτάκης δεν σκέφτεται πρόωρες εκλογές

Στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας εκ νέου ο Γ. Γεραπετρίτης

Αποχωρεί ο Λ. Μπόμπολας από τον όμιλο της Ελλάκτωρ

Με τον νέο νόμο

Αναβάθμιση και αυτονομία για τα σχολεία

Ολες οι αλλαγές που έρχονται

Θ. Σκυλακάκης, αναπλ. υπουργός Οικονομικών

«Χρήματα από το Ταμείο Ανάκαμψης τον Αύγουστο»

Προανακριτική

Οταν ο Ν. Παππάς «πανηγυρίζει» την παραπομπή 

Εξι χρόνια μετά

Η στοχοποίηση και η δικαίωση του Στ. Παπασταύρου

Χρυσή Αυγή

Το παρασκήνιο της σύλληψης του υπαρχηγού

Φως στην κλοπή του αιώνα
Ο ελαιοχρωματιστής, ο Πικάσο και οι... μύθοι

Στη Μύκονο
Μπαλαδόροι και καλλονές βάζουν φωτιά...

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Κυκλοφορούν αύριο με 4 μεγάλες προσφορές


Μη χάσετε με τα Παραπολιτικά τον 20ό τόμο της νέας επετειακής έκδοσης για τη λαμπρή Μεζοβυζαντινή περίοδο

Στον 20ό τόμο, σε μία λαμπρή περίοδο για το Βυζάντιο, αναλύονται με κάθε λεπτομέρεια τα θέματα μεγάλης αξίας, όπως η άσκηση της εξουσίας, η οικονομία, η δομή της κοινωνίας, η πνευματική ζωή, ο πολιτισμός, η Νομική Επιστήμη, η Λογοτεχνία, η Φιλοσοφία, η Τέχνη και η Θεολογία. Μάθετε πώς μπήκαν τα θεμέλια για έναν «χρυσό αιώνα» ξαναζωντανεύοντας το όραμα μιας ελληνικής οικουμενικής αυτοκρατορίας και πώς ξεκίνησε η νέα φάση της Ιστορίας του μεσαιωνικού Ελληνισμού.

Το έτος 1071, έτος της μεγάλης ήττας του βυζαντινού στρατού από τους Σελτζούκους Τούρκους που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει το Βυζάντιο το μεγαλύτερο μέρος της Μικράς Ασίας, σημαδεύει το τέλος της οικουμενικής αυτοκρατορίας του Βυζαντίου και την απαρχή μια νέας φάσης της ιστορίας του μεσαιωνικού Ελληνισμού. Με αφετηρία το έτος αποχώρησης του βυζαντινού στόλου από την Αλεξάνδρεια, παρουσιάζεται η ιστορική διαδρομή του Ελληνισμού που συσπειρωμένος στις δυναμικότερες παραδοσιακές κοιτίδες του, οργανώνει την αντίστασή του απέναντι σε παλαιούς και νέους επιδρομείς υπό την ηγεσία εμπνευσμένων ηγετών, οι οποίοι λαμπρύνουν τις ένδοξες δυναστείες των Ισαύρων και των Μακεδόνων. Παράλληλα αναλύεται η ανακαίνιση του κρατικού μηχανισμού, η δημιουργία εθνικού στρατού και η επαναστατική κοινωνική, πολιτική και πνευματική μεταρρύθμιση που εκφράζεται στο γνωστό κίνημα της Εικονομαχίας, το οποίο συγκλόνησε το Βυζάντιο. Μάλιστα οι θρυλικοί αγώνες εναντίον των Αράβων και η εποποιία των βουλγαρικών πολέμων δεν αποκατέστησαν μόνο το κύρος και την ακτινοβολία της αυτοκρατορίας, αλλά έθεσαν τα θεμέλια ενός «χρυσού αιώνος» ξαναζωντανεύοντας το όραμα μιας ελληνικής οικουμενικής αυτοκρατορίας.

Το Cook Magazine έρχεται στα Παραπολιτικά γεμάτο καλοκαιρινές συνταγές, με την υπογραφή του Σταύρου Βαρθαλίτη!

Αυτό τον μήνα στο Cook Magazine ο Έλληνας Masterchef Σταύρος Βαρθαλίτης ετοίμασε για εσάς ένα τεύχος γεμάτο καλοκαιρινές συνταγές, με ένα μεγάλο αφιέρωμα στον βασιλιά της γεύσης, το ψάρι!

Το σήμα κατατεθέν του ελληνικού καλοκαιριού, φρέσκο και γεμάτο γεύση, το ψάρι, μπορεί να μαγειρευτεί με χίλιους τρόπους.  Ψητό στο φούρνο, με λαχανικά, φρούτα και αρωματικά, θα σας κάνει να γλείφετε τα δάκτυλά σας. Δοκιμάστε ψητή τσιπούρα με κρασί στο φούρνο, ριγκατόνι με τόνο και πέστο αμυγδάλου, γαύρο μαρινάτο, μπακαλιάρο με σάλτσα βουτύρου και σκόρδο, σαρδέλες σε αμπελόφυλλα στο φούρνο και πολλές ακόμη! Φτιάξτε νόστιμους τηγανιτούς μεζέδες γεμάτους αρώματα που θα συνοδεύσουν ιδανικά το δροσερό κρασί ή το παγωμένο ούζο σας... Ψαροκεφτέδες, τυροκεφτέδες, κολοκυθοκεφτέδες, πατατοκεφτέδες, κουνουπιδοκεφτέδες και τοματοκεφτέδες! Ακόμη, ανεβάστε ψηλά τον πήχη στα καλοκαιρινά τραπέζια σας με τις πιο νόστιμες και ελαφριές συνταγές για σαλάτα! Σαλάτα με καρπούζι και φέτα, σαλάτα με χταπόδι ξυδάτο, ελιές και τοματίνια, σαλάτα σπανάκι με γραβιέρα και σύκα, σαλάτα σπανάκι με ανθότυρο και ψητά ροδάκινα, ψητές πιπεριές με μυρωδικά κι ελιές και τάκος από μαρούλι, με γαρίδες και αβοκάντο! Στο Cook Magazine Ιουλίου θα βρείτε επίσης τις πιο πρωτότυπες και γευστικές συνταγές για γεμιστά ζαμαρικά! Είτε θέλετε ένα γρήγορο γεύμα, είτε να εντυπωσιάσετε σε ένα γιορτινό τραπέζι, δοκιμάστε τις συνταγές που σας δίνει ο Σταύρος και θα ανοίξετε έναν καινούργιο κόσμο, γεμάτο γεύση... Κανελόνια με φέτα και σπανάκι, ραβιόλια με σπανάκι και σάλτσα τομάτας, κοχύλια με κιμά και σάλτσα τομάτας στο φούρνο, ραβιόλια τηγανητά με πέστο βασιλικού, κανελόνια με κιμά και σάλτσα τομάτας, κοχύλια με καπνιστό σολομό και φέτα! Φυσικά δεν θα λείψει και η γλυκιά πινελιά από το τραπέζι με τις πιο απαλές και ελαφριές, γλυκές Μους! Με κάθε αφορμή, για όλες τις ώρες και με απλά υλικά που υπάρχουν στο σπίτι θα απολαύσετε μους φιστίκι, μους μάνγκο, μους φράουλας, μους λεμόνι και μους λευκής σοκολάτας! Μάθετε ακόμη να φτιάχνετε «ενισχυμένο» νερό και ενυδατωθείτε σωστά! Φρούτα, μυρωδικά και αρωματικά μπορούν να μετατρέψουν το νερό σε ένα μικρό, ολιστικό θαύμα για τον οργανισμό μας. Ανακαλύψτε πώς στο νέο τεύχος Ιουλίου!

Ακόμα,

Αποκτήστε μια δωρεάν είσοδο για τις μαγικές νεροτσουλήθρες του υπερσύγχρονου υδάτινου πάρκου Splash Waterpark στον Ισθμό Κορίνθου!

Το καλοκαίρι έφτασε!!! Είστε έτοιμοι για απίθανα παιχνίδια μέσα στο νερό;
Τα Παραπολιτικά σάς προσφέρουν ατελείωτες βουτιές στο πιο σύγχρονο υδάτινο πάρκο της Ελλάδας!

Βρείτε το κουπόνι μέσα στην εφημερίδα που κυκλοφορεί εκτάκτως την Παρασκευή 18 Ιουνίου και αποκτήστε μια δωρεάν είσοδο για τις μαγικές νεροτσουλήθρες του Splash Water Park, που βρίσκεται στον Ισθμό της Κορίνθου πλησίον ΚΤΕΛ Πελοποννήσου και αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό για απόδραση μόλις 40 λεπτά από την Αθήνα. Ένας πλήρως ανακαινισμένος και ειδικά διαμορφωμένος χώρος 30,000 τ.μ βρίσκεται στη διάθεσή σας, για να σας προσφέρει ηρεμία, χαλάρωση και ξέφρενο παιχνίδι τις πιο ζεστές ημέρες του καλοκαιριού.

Το Splash WaterPark Isthmos διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις τελευταίας τεχνολογίας, νεροτσουλήθρες ευρωπαϊκών προδιαγραφών για κατάβαση με μικρή ή μεγάλη ταχύτητα, με ή χωρίς σαμπρέλα (tube) που πληρούν όλα τα μέτρα ασφαλείας, πισίνες διαφόρων μεγεθών για μικρούς κ μεγάλους, τεχνητό ποτάμι για relax με νερό που ανανεώνεται και φιλτράρεται καθημερινά. Εστιατόριο, Μπαρ με εξωτικά κοκτέιλ, παγωμένα αναψυκτικά, λαχταριστά γλυκά και παγωτά είναι στην διάθεση σας για να σας χαρίσουν μια απολαυστική ημέρα. Ξαπλώστρες σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους με σκίαση, αποδυτήρια, ντους και δωρεάν χώρος στάθμευσης είναι διαθέσιμα για την μέγιστη εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Σημαντική προσοχή έχει δοθεί στην ασφάλεια των μικρών μας φίλων. Ακολουθούμε με υπευθυνότητα και συνέπεια όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα ασφαλούς λειτουργίας για να διασφαλίσουμε την υγεία όλων μας. Μερικά από τα μέτρα που έχουμε πάρει είναι η απολύμανση στις ξαπλώστρες και όλα τα έπιπλα κήπου, η διατήρηση ειδικού συστήματος απολύμανσης στα αποδυτήρια και στις τουαλέτες και συνεχείς μετρήσεις του χλωρίου σε όλες τις πισίνες ανά τέσσερις ώρες. Γιατρός βρίσκεται στο χώρο καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Ειδική ναυαγοσωστική ομάδα είναι σε ετοιμότητα για την ομαλή λειτουργία του πάρκου και την προστασία των επισκεπτών. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να χαλαρώσει και αφεθείτε στη μαγεία της ταχύτητας ανεβάζοντας την αδρεναλίνη σας στα ύψη!

Και δώρο

Ένα κουπόνι αξίας 70€ για τις παιδικές κατασκηνώσεις The RANCH - 14 ημέρες με 380€ (αντί για 450€)

Ζήστε ένα αξέχαστο καλοκαίρι σε ένα τόπο θρυλικό! Στη μαγευτική κοιλάδα του Σοφικού Κορινθίας ένας θρύλος ζωντανεύει σε μια έκταση 330 στρεμμάτων. Σε απόσταση μόλις 97 χιλιομέτρων από την Αθήνα, το The RANCH σας προσφέρει με ασφάλεια στιγμές δράσης, άθλησης, ψυχαγωγίας, χαλάρωσης και παιχνιδιού σε ένα χώρο που «δένει» αρμονικά το φυσικό περιβάλλον με τις υπερσύγχρονες οικολογικές μας εγκαταστάσεις άθλησης & διαμονής

Για παιδιά 6 έως 16 ετών

1__15_

 

secret__10_