Tο δυνατό σενάριο με την υπογραφή του κορυφαίου συγγραφικού διδύμου Πέτρου Καλκόβαλη και Μελίνας Τσαμπάνη, η κινηματογραφική αισθητική του σκηνοθέτη Βαρδή Μαρινάκη και οι εξαιρετικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών του σίριαλ του Mega κέρδισαν το τηλεοπτικό κοινό και απέσπασαν τις καλύτερες κριτικές.



Η δραματική σειρά μυστηρίου, «Σιωπηλός Δρόμος»,που καθήλωσε τους τηλεθεατές ρίχνει αυλαία, με τον κάθε ήρωα να βρίσκει τη δική του αλήθεια στο τέλος του δρόμου. «Ανθρωποκυνηγητό» είναι ο τίτλος του τελευταίου επεισοδίου.


Η Αθηνά ανησυχεί για τον Πέτρο κι ενώ αρχίζει να αμφιβάλλει για την απόφασή της να παραδώσει τα χρήματα στον Βασίλη, ένα αναπάντεχο γεγονός θα κλονίσει συθέμελα την οικογένεια Καρούζου. Ο Μιχάλης βρίσκεται ένα βήμα πριν από την ομολογία, ενώ στο κρησφύγετο οι απαγωγείς περιμένουν τον ενορχηστρωτή να σημάνει το τέλος. Μέσα σε ένα κύμα αποκαλύψεων και τραγικών γεγονότων, η αστυνομία θα φτάσει στην ταυτοποίηση του ενορχηστρωτή.


Η σύλληψή του είναι θέμα ωρών, εκείνος όμως δεν είναι έτοιμος να τα παρατήσει. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι: Δημήτρης Λάλος, Πηνελόπη Τσιλίκα, Αντώνης Καφετζόπουλος, Χρήστος Λούλης, Ανθή Ευστρατιάδου, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Νικόλας Παπαγιάννης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννος Περλέγκας, Μυρτώ Αλικάκη και Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη.


Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime το Σάββατο 3 Ιουλίου