Ιδιαιτέρως ηχηρή ήταν στον μεγάλο ημιτελικό του Survivor η απουσία του Τζέιμς Καφετζή το βράδυ της Κυριακής από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Ποιος ήταν όμως, ο λόγος που έκαναν τον πολυζητημένο παίκτη, αν και βρέθηκε στο ανοιχτό θέατρο στο Γαλάτσι, να μην εμφανιστεί ποτέ μπροστά στις κάμερες μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του;

Σύμφωνα με τους κολλητούς του φίλους, Νίκο Μπάρτζη και Άννα Μαρία Βέλλη, «ο Τζέιμς Καφετζής έφυγε γιατί κάτι του έτυχε.

Δεν ξέρουμε κάτι. Όχι λόγω της κατάστασης με τον κοροναϊό. Κάτι του έτυχε, τον πήραν τηλέφωνο και έπρεπε να φύγει. Κάτι του έτυχε σοβαρό και έπρεπε να φύγει».

«Η αλήθεια είναι ότι εμείς οφείλουμε να πιστέψουμε αυτό που λέει ο κολλητός του φίλος, Νίκος Μπάρτζης, γιατί κατέφθασαν και μαζί.

Βέβαια το ότι κάτι του έτυχε δεν ταυτίζεται με τις εικόνες που είδαμε στο Instagram. Γιατί ανέβαζε ωραίες φωτογραφίες, χαλαρές με την κοπέλα του, έτρωγαν σουβλάκια και παρακολουθούσαν τον ημιτελικό από το σπίτι» τόνισε, με τη σειρά της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του «Happy Day».

Όσον αφορά, επίσης, την απουσία της Νικολέτας Μαυρίδη από τον ημιτελικό του Survivor, η παρουσιάστρια του Alpha συμπλήρωσε πως «κανονικά βάση των κανόνων οι άνθρωποι που ήρθαν σε τόσο κοντινή επαφή με ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα και αυτοί έπρεπε να μπουν σε καραντίνα.

Δεν θέλουμε ούτε να κουνήσουμε το δάχτυλο ούτε να το παίξουμε έξυπνοι, αλλά τους βλέπεις ότι ήταν σε πολύ κοντινή απόσταση…»

Δείτε τις σχετικές πληροφορίες στο βίντεο που ακολουθεί: