Μια παύση από τις επαγγελματικές της  υποχρεώσεις κάνει αυτή τη περίοδο η Κατερίνα Καινούργιου. Η όμορφη παρουσιάστρια που είχε μια εξαιρετική σεζόν στο Open φιγουράροντας στην κορυφή της τηλεθέασης, ξεκίνησε με πρώτο σταθμό την Ύδρα ενώ θα συνεχίσει στα Αργοσαρωνικό με τον σύντροφό της Φίλιππο Τσαγκρίδη.



Ο γοητευτικός εφοπλιστής, που ανησύχησε αρκετά μετά την περιπέτεια που είχε η αγαπημένη του με την υγεία της, έχει γίνει υπερπροστατευτικός μαζί της. Ο Φίλιππος την στηρίζει και στο επαγγελματικό κομμάτι αφού συζητούν τα πάντα και θέλει το καλύτερο για εκείνη. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ΟΝ time, την επόμενη βδομάδα το ζευγάρι επιστρέφει στη πρωτεύουσα καθώς η λαμπερή παρουσιάστρια θα ολοκληρώσει τις επαφές για τα επαγγελματικά της. Η ίδια,  που δέχτηκε προτάσεις από δυο ακόμα κανάλια, δεν έχει υπογράψει ακόμα με τον Alpha κάτι που αναμένεται να συμβεί σύντομα. 


Η Κατερίνα που δέχεται καθημερινά μηνύματα από τηλεθεατές και φίλους της, νιώθει ευγνωμοσύνη για ότι έχει καταφέρει, εμώ σύμφωνα  κοντινούς της συνεργάτες. Δεν ξεχνά ποτέ ποιοι τη στήριξαν και τη στηρίζουν.

*Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ