Μετά από 16 χρόνια πετυχημένης παρουσίας στο χώρο των έντυπων media, η SportDay, η εφημερίδα με τα μεγαλύτερα κυκλοφοριακά ρεκόρ στην ιστορία των ελληνικών αθλητικών εφημερίδων, κάνει την είσοδό της και στο χώρο του διαδικτύου.

Από την Πέμπτη 8 Ιουλίου, στις 8 το πρωί η ιστοσελίδα sportday.gr παρουσιάζει τη δική της σύγχρονη και ανατρεπτική πρόταση στην αγορά των ηλεκτρονικών αθλητικών portals.

Με layout που ξεφεύγει κατά πολύ απ’ όσα είχαμε συνηθίσει μέχρι σήμερα στο χώρο, εύκολη πλοήγηση για τον χρήστη, αλλά και πλούσιο πρωτογενές περιεχόμενο, το sportday.gr φιλοδοξεί να αποτελέσει έναν ισχυρό πόλο στην αγορά του διαδικτύου, βασιζόμενο σε μια εναλλακτική προσέγγιση των αθλητικών γεγονότων.

Την προσπάθεια υπογράφουν με την παρουσία τους 45 επαγγελματίες αθλητικοί συντάκτες, ανάμεσα τους ονόματα όπως ο Στέφανος Αβραμίδης, ο Σωτήρης Κωσταβάρας, ο Γιώργος Θαναηλάκης, ο Μηνάς Τσαμόπουλος, ο Κώστας Κοφινάς, ο Σπύρος Γρομητσάρης, ο Γιάννης Λαμπίρης, ο Σταύρος Καζαντζόγλου και ο Γιώργος Χελάκης.

Ιδιοκτήτης του sportday.gr είναι ο Τάσος Μπούρας, γενικός διευθυντής των αθλητικών Μέσων του ομίλου της SportDay ο Γιώργος Μαζιάς, διευθυντής του site ο Αλέξανδρος Σόμογλου, creative director ο Κώστας Χαροκόπος, ενώ το digital development έχει αναλάβει η εταιρία Butterfly.