Στο 90 και 1
Στο 90 και 1 Κώστας Γκόντζος Διονύσης Βερβελές
TSALIKIS-1200x850
Media

«Άγριος» πόλεμος μεταξύ Γιώργου Τσαλίκη και ΣΚΑΪ

Αγωγή - μαμούθ από το Φάληρο στον τραγουδιστή για 1 εκατομμύριο ευρώ

Στα άκρα φαίνεται πως οδηγείται η σχέση του Γιώργου Τσαλίκη με τον ΣΚΑΪ μετά την επεισοδιακή διακοπή της συνεργασίας τους πριν καν αυτή ξεκινήσει. Ως γνωστόν ο τραγουδιστής είχε υπογράψει συμβόλαιο με το κανάλι για την παρουσίαση του «Big Brother», ο σταθμός υπαναχώρησε επιλέγοντας τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Νάταλι Κάκκαβα και τελικά ο τραγουδιστής προσέφυγε στη Δικαιοσύνη δημοσιοποιώντας μάλιστα το θέμα.

«Τελικά ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε τους παρουσιαστές, φυσικά ήταν αυτοί που σας ανέφερα τόσο καιρό και που λέγανε τα sites και τα blogs. Βέβαια ο ΣΚΑΪ σήμερα φρόντισε να κάνει και μια κίνηση, δεν θα σας την πω τώρα, επιφυλάσσομαι, όχι καλή κίνηση, οπότε παιδιά υπογράψτε συμβόλαια, όλα καλά δε καλύπτεστε σε τίποτα. Κάποιος άλλος μπορεί πολύ εύκολα να σας πάρει τη θέση» ανέφερε ο Γιώργος Τσαλίκης σε μια σειρά ιστοριών που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η αγωγή

Τι ήταν όμως η κίνηση που ανέφερε μεν… αλλά δεν ανακοίνωσε; Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση του ΣΚΑΪ, αλλά και η νομική υπηρεσία του σταθμού τού επέδωσαν αγωγή για μια σειρά από συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς τόσο για την ίδια τη διευθύντρια προγράμματος Άλκηστη Μαραγκουδάκη, αλλά και για τον τηλεοπτικό σταθμό. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η αγωγή είναι στο ύψος του 1.000.000 ευρώ. Και φυσικά έπεται συνέχεια και από τις δύο πλευρές.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time