Αυτό τον μήνα στο Cook Magazine που κυκλοφορεί το Σάββατο 4.09 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τα Παραπολιτικά, ο Σταύρος Βαρθαλίτης ετοίμασε για εσάς ένα τεύχος γεμάτο με γρήγορες και εύκολες συνταγές για μετά τις διακοπές!

Απολαύστε τα λαδερά της μαμάς, α λα Βαρθαλίτης! Τα κλασικά πιάτα με την πινελιά του Σταύρου, όπως πεντανόστιμες μελιτζάνες στο φούρνο με σκορδο και μαϊντανό, λαχανοντολμάδες με κόκκινη σάλτσα και αρακά με καρότα και καρδιές αγκινάρας!

Δοκιμάστε τα νόστιμα και εύκολα risotti του Σεπτέμβρη! Λαχταριστό μιλανέζε με σαφράν, με παντζάρια και καραμελωμένα φύλλα, με σπανάκι τυρί κι ελιές, και με ζουμερό κοτόπουλο!

Μαζί, πρακτικές και εύκολες ιδέες για να μετατρέψετε ό,τι περίσσεψε από το χθεσινό φαγητό σε ένα πλήρες γεύμα για την επόμενη ημέρα. Κοτόπιτα με πιπεριές από κοτόπουλο με πατάτες, Shepherd’s Pie από μακαρόνια με κιμά, vegan μπολονέζ από όσπρια και καγιανά από κοκκινιστό μοσχάρι!

Και για γλυκό, δείτε πως θα φτιάξετε αφράτα muffins που λιώνουν στο στόμα, γεμάτα αρώματα από φρούτα αλλά και με σοκολάτα, για να τα απολαύσετε όλες τις ώρες!

Ακόμη στο  Cook magazine Σεπτεμβρίου...

8 gluten free συνταγές! Ψωμί, σνακ, γεύματα και επιδόρπια που αφαιρούν τη γλουτένη από την καθημερινότητά μας, μάς επιτρέπουν να “κρατάμε” όλη τη γεύση, χωρίς ενοχές και να απολαμβάνουμε τα πάντα χωρίς… φουσκώματα!

Θα ανακαλύψουμε τον barista που κρύβουμε μέσα μας και θα μεταμορφώσουμε το “συνηθισμένο” μας καφέ σε λικέρ, γλυκό ή ποτό, που θα συνοδεύει κάθε μας διάθεση, κάθε στιγμή!

Extra tip: Έξυπνες ιδέες για υγιεινά σνακ, για το γραφείο και το σχολείο!