Σχεδιο_χωρις_τιτλο_-_2021-08-27T135236_797
Media

Πρεμιέρα αύριο στις 05:00 για το «MEGA Σαββατοκύριακο»

Mε τον Ντίνο Σιωμόπουλο και την Στέλλα Γκαντώνα

Το πληρέστερο ενημερωτικό μαγκαζίνο του Σαββατοκύριακου επιστρέφει για τη νέα σεζόν στο MEGA.

To «MEGA Σαββατοκύριακο» με τον Ντίνο Σιωμόπουλο και την Στέλλα Γκαντώνα ξεκινά, αύριο Σάββατο 28 Αυγούστου στις 05:00 και δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές κάθε Σάββατο και Κυριακή.

Με την ανάλυση των θεμάτων της εβδομάδας που πέρασε αλλά και την ατζέντα των σημαντικότερων ειδήσεων που θα μας απασχολήσουν την εβδομάδα που ακολουθεί, η εκπομπή θα δώσει για άλλη μια χρονιά το στίγμα της έγκυρης και αξιόπιστης ενημέρωσης. Έμφαση θα δοθεί σε θέματα που αφορούν στην καθημερινότητά μας, την οικονομία, τις εξελίξεις στο εσωτερικό και το εξωτερικό, την κοινωνία, την υγεία, την πολιτική αλλά και πολλές ζωντανές συνδέσεις με όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

Ο δίαυλος επικοινωνίας με τους πολίτες για τα θέματα που τους απασχολούν θα είναι και φέτος ανοιχτός όλες τις ημέρες της εβδομάδας – και φυσικά κατά τη διάρκεια της εκπομπής. Με τη βοήθεια ειδικών θα δίνονται απαντήσεις σε ερωτήματα που απασχολούν τα νοικοκυριά αλλά και ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι τοπικές κοινωνίες με στόχο την αναζήτηση λύσεων.
ΝΤΙΝΟΣ_ΣΙΩΜΟΠΟΥΛΟΣ_ΣΤΕΛΛΑ_ΓΚΑΝΤΩΝΑ
Το «MEGA Σαββατοκύριακο» θα βγαίνει και εκτός συνόρων, με συνδέσεις από τα κέντρα λήψης αποφάσεων και τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, ενώ θα ταξιδεύει παντού στον κόσμο όπου υπάρχει Ελληνισμός.