To Mega επιστρέφει δυναμικά από τον Σεπτέμβριο και στην ψυχαγωγία, φέρνοντας στο πρόγραμμά του την dream team των αγαπημένων και επιτυχημένων τηλεοπτικών προσώπων.

Ο λόγος για την Ελένη Μενεγάκη, την Ελεονώρα Μελέτη, την Κατερίνα Καραβάτου, τη Σίσσυ Χρηστίδου και τη Δανάη Μπάρκα.

Ξεκινώντας από τις 7.50 το πρωί, η Ελεονώρα Μελέτη θα υποδέχεται καθημερινά το κοινό με μια… «Mega καλημέρα». Η παρουσιάστρια θα έχει στο πλευρό της τον Κώστα Τσουρό, τη Φλορίντα Πετρουτσέλι και τον Θανάση Πάτρα και με θετική, ψύχραιμη, αλλά και ανατρεπτική ματιά θα ενημερώνουν τους τηλεθεατές για όσα συμβαίνουν, με αποκαλύψεις και αποκλειστικότητες.

Τη σκυτάλη της ψυχαγωγίας στο Μεγάλο Κανάλι καθημερινά, στις 10.50, θα παίρνει η Δανάη Μπάρκα με το «Πάμε, Δανάη!», που μας συστήθηκε τηλεοπτικά πέρυσι για πρώτη φορά, κερδίζοντας μια θέση στην καρδιά του κοινού με τον αυθορμητισμό της, την αισιοδοξία και το αληθινό της χαμόγελο. Στο καθημερινό ραντεβού της με τους τηλεθεατές η Δανάη θα έχει δίπλα της τον Αρη Καβατζίκη, τη Δέσποινα Καμπούρη και τον Γιώργο Κρικοριάν, καθώς και τη Βίκυ Παγιατάκη για τις αστρολογικές προβλέψεις.

Η Ελένη Μενεγάκη, το πιο επιδραστικό πρόσωπο της ελληνικής τηλεόρασης, ανοίγει και πάλι το τηλεοπτικό της σπίτι στο Mega τον Σεπτέμβριο καθημερινά, όπως όλα δείχνουν μετά το «Πάμε, Δανάη!».

Στο πλάι της παρουσιάστριας, στην εκπομπή «Ελένη», θα βρίσκονται ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο Σάββας Πούμπουρας, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και -στην ειδησεογραφική ατζέντα της ημέρας- ο Γιάννης Μούτσος.

«Χαμογέλα και πάλι!» θα μας λέει από το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου, στις 09.50 το πρωί, και κάθε Σάββατο και Κυριακή στο Mega η Σίσσυ Χρηστίδου. Μαζί της θα βρίσκεται η πιο δυναμική, κεφάτη, αλλά και ενημερωμένη παρέα: Παύλος Σταματόπουλος, Κωνσταντίνος Βασάλος, Ελένη Βουλγαράκη και το νέο μέλος της ομάδας, ο Νίκος Συρίγος, οι οποίοι θα σχολιάζουν όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας τόσο στα τηλεοπτικά όσο και στη διεθνή και ελληνική showbiz και άλλα πολλά.

Τέλος, η Κατερίνα Καραβάτου έρχεται από τον Σεπτέμβριο να αναλάβει τη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου, έχοντας στο πλευρό της τον Στέφανο Κωνσταντινίδη και τη Μαρία Ηλιάκη, σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.