Πολύ σκληρή αποδεικνύεται η φετινή τηλεοπτική σεζόν και ειδικά στα πρωινά προγράμματα, σε μια μάχη που μόλις έχει ξεκινήσει, και πέφτουν κορμιά..

Οι περσινές ισορροπίες έχουν ανατραπεί από τις νέες εισόδους και οι παρουσιαστές των εκπομπών προσπαθούν με κάθε τρόπο να κρατήσουν το κοινό τους.

Σε αυτόν τον μικρό πανικό βρίσκονται και η Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα οι οποίοι ασκούν μεγάλες πιέσεις στο κανάλι για τους καλεσμένους στο «Πρωινό».

Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν, το πρώην ζευγάρι κάνει ότι μπορεί για να κερδίσει τους «αντιπάλους» της πρωινής ζώνης και θέλει να εκμεταλλευτεί το δυνατό χαρτί του καναλιού.

Αυτό δεν είναι άλλο από τις «Άγριες Μέλισσες» που κάνουν πρεμιέρα σε λίγες μέρες.

Πηγές αναφέρουν ότι Λιάγκας και Σκορδά άσκησαν βέτο στους υπεύθυνους του ΑΝΤ1 για να μην εμφανίζονται σε ανταγωνιστικές εκπομπές οι πρωταγωνιστές από τις «Άγριες Μέλισσες».

Επιθυμία των δύο είναι οι ηθοποιοί της σειράς που πέρυσι σημείωσε τεράστια τηλεθέαση να βγαίνουν μόνο στο «Πρωινό». Αναμένεται η απόφαση του καναλιού.

Ωστόσο, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι τα νούμερα τηλεθέασης φέτος δεν τους βοηθάνε καθόλου. Μάλιστα η χθεσινή ημέρα ήταν πάρα πολύ κακή σύμφωνα με τις μετρήσεις.

Την μονομαχία της πρωτιάς για την τηλεθέαση έδωσαν Κατερίνα Καινούργιου και Δανάη Μπάρκα την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου. Οι πρωινές εκπομπές του Alpha και του Mega έκλεισαν πολύ κοντά, αφήνοντας τους υπόλοιπους αρκετά μακριά.

Η Κατερίνα Καινούργιου πήρε την πρωτιά στο δυναμικό κοινό με μέσο όρο 20,6% και ακολούθησε η Δανάη Μπάρκα σε κοντινή απόσταση με 19,2%. Από εκεί και πέρα, το «Πρωινό», το «Breakfast@star», οι «Αταίριαστοι» και το «Ποιος είναι πρωινιάτικα» κινήθηκαν σε μονοψήφια ποσοστά.

Όσον αφορά το γενικό σύνολο, πάνω βρέθηκαν οι «Αταίριαστοι» με 17,3% και ακολούθησαν «Πάμε Δανάη» και «Super Κατερίνα» με 16,3% και 15,5% αντίστοιχα. «Το Πρωινό», «Breakfast@star» και η «Μπέττυ Μαγγίρα» δεν έπιασαν τη βάση.

Δείτε τι νούμερα έγραψαν στον πινάκα τηλεθέασης οι πρωινές εκπομπές.

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Super Κατερίνα – 20,6%
Πάμε Δανάη – 19,2%
Το Πρωινό – 7,6%
Breakfast@star – 7,5%
Αταίριαστοι – 7,5%
Ποιος είναι πρωινιάτικα – 4,6%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Αταίριαστοι – 17,3%
Πάμε Δανάη – 16,3%
Super Κατερίνα – 15,5%
Το Πρωινό – 9,6%
Breakfast@star – 6,7%
Ποιος είναι πρωινιάτικα – 4,9%