Δύσκολα είναι τα πράγματα για την Ιωάννα Μαλέσκου η οποία βλέπει τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της να συρρικνώνονται επικίνδυνα.

Η παρουσιάστρια ξεκίνησε αισιόδοξα την σεζόν έχοντας στο μυαλό της την περσινή καλή πορεία της, ωστόσο τα δεδομένα φέτος έχουν αλλάξει.

Ο ανταγωνισμός στην πρωινή και μεσημεριανή ζώνη είναι τεράστιος με την έλευση της Ελένης Μενεγάκη να ανατρέπει τις περσινές ισορροπίες.

Η Ιωάννα Μαλέσκου βλέπει συνεχώς το «Love it» να σημειώνει μονοψήφια νούμερα με την χθεσινή τηλεθέαση να φτάνει στο 4,7%.

Σύμφωνα με πηγές από το Φάληρο οι υπεύθυνοι του σταθμού σκέφτονται πολύ σοβαρά μετά τα Χριστούγεννα να μπει η εκπομπή στον «πάγο» όπως έγινε και με άλλες μέχρι να αποφασίσουν το επόμενο βήμα τους ή να μετακομίσει το Σαββατοκύριακο με περισσότερα εμπορικά ένθετα στην εκπομπή της.

Ψίθυροι στους διαδρόμους του ΣΚΑΪ αναφέρουν ότι ίσως η Ιωάννα Μαλέσκου θα πάει να συναντήσει την τύχη της Αντελίνας.

Όσον αφορά το όνομα της αντικαταστάτριάς της αυτό που ακούγεται είναι της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, που αλήθεια είναι ότι «κάτι ψήνεται».

Από τα χειρότερα σχόλια που έχουν γίνει για την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου δεν είναι τα χαμηλά νούμερα που κάνει φέτος, και ότι ασχολείται περισσότερο με τα ριάλιτι του καναλιού που δεν τραβάνε και κουράζουν τους τηλεθεατές όπως το Big Brother, και το μαγειρικό ριάλιτι του κ. Αντζουν.

Το χειρότερο σχόλιο είναι ότι δεν της πάνε καθόλου τα μαλλιά, μια που το κούρεμά της, έκανε το αντρικό κοινό να της γυρίσει την πλάτη.


Η μαχαιρία της Καινούργιου στην Ιωάννα Μαλέσκου

Πόλεμος ξέσπασε το πρωί της Τετάρτης στην πρωινή ζώνη με πρωταγωνίστριες την Κατερίνα Καινούργιου και την Ιωάννα Μαλέσκου.

Όλα ξεκίνησαν από ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», σύμφωνα με το οποίο η εκπομπή «Όλα Γκουντ» παίρνει τη θέση της εκπομπής «Love It».

Λίγο μετά την έναρξη της εκπομπής της, η Ιωάννας Μαλέσκου πήρε τον λόγο και ξέσπασε κατά της  Κατερίνας Καινούργιου.

«Νόμιζα ότι είχαμε πολύ καλές σχέσεις με την Κατερίνα Καινούργιου. Το να μιλάς για μια εκπομπή και για μια παρουσιάστρια, η οποία βρίσκεται ακριβώς απέναντι, είναι πάρα πολύ κακό. Μάλλον δεν έχουν άλλα θέματα, το καταλαβαίνω, αλλά κάπου να υπάρχουν όρια. Ένα σεβασμός στοιχειώδης.

Μία εκπομπή που μπορεί να έχει σκαμπανεβάσματα όπως όλες οι εκπομπές, θα γίνεται βορά σχολίων και θα γίνεται αυτός ο χορός πάνω σε ανθρώπους;

Να μη γινόμαστε νούμερα για τα νούμερα.

Ας σκεφτόμαστε τι λέμε και για ποιους τα λέμε. Στη ζωή όλα μας γυρνάνε και είναι τόσο μικρός ο κόσμος που αύριο θα ξανασυναντηθούμε.

Απογοητεύομαι από τέτοιες συμπεριφορές και τέτοιες γνώμες που μου λένε πολλά περισσότερα πράγματα για τον χαρακτήρα των ανθρώπων. Είναι τουλάχιστον ασεβές», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Φορτίστηκα συναισθηματικά γιατί εξεπλάγην δυσάρεστα κυρίως για την Κατερίνας Καινούργιου. Μου κάνει τρομερή εντύπωση αυτό. Νιώθω σαν να είναι ανθρωποφαγία. Δεν μπαίνω στη διαδικασία αυτών των μικροπρεπειών και μικροσυμπεριφορών. Για να μπαίνω, όμως, τώρα, σημαίνει ότι κάτι με ενόχλησε», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Μαλέσκου.