Το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου, η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα της χώρας με πλούσια θεματολογία και πολλές αποκλειστικότητες. Αποκαλυπτικά θέματα, ρεπορτάζ και μεγάλες προσφορές για όλους τους αναγνώστες μας!

Διαβάστε:

Tι ζήτησε ο Πρωθυπουργός απο τους Υπουργούς

100 εντολές του Μαξίμου για το 2022

  • Οι δράσεις που πρέπει να αναληφθούν ανα υπουργείο, με την τελική έγκριση του Κυριάκου Μητσοτάκη
  • Η λίστα ανα τομέα αρμοδιότητας, με τα ακριβή χρονοδιαγράμματα και μέτρα
  • Ποιους φακέλους θα αποστείλει το αμέσως επόμενο διάστημα το πρωθυπουργικό γραφείο και ποιοι θα είναι οι παραλήπτες τους
Επαφές

Το ένοτονο παρασκήνιο για Νέα Υόρκη και Παρίσι

Ερχονται δικαστικές εξελίξεις

Στο στόχαστρο οι αντιεμβολιαστές
Η περίπτωση Βόβολη, τα πειθαρχικό συμβούλια και ο χάρτης εμβολιασμού

Χαμένος στην ανάγνωση ο Αλέξης Τσίπρας


Γεύμα Παυλόπουλου, Μολυβιάτη και Σάλλα στο «Καφενείο»

Φοβούνται τον Πολάκη στον ΕΟΔΥ και στο Υπουργείο Υγείας

Γκάλοπ της GPO για τον Πειραιά
Τι ψηφίζει τώρα το μεγάλο λιμάνι για δήμο, κόμματα

Μάχες Διαδοχής
Ο Κούλογλου, ο Τσίπρας και... το δελφινάριο

Κώστας Τσιάρας, Υπουργός Δικαιοσύνης
Αλλαγές στην εκπαίδευση των υποψήφιων δικαστών

Ανατροπές
Οταν η efood σήμανε...υποχώρηση

Γιάννης Οικονόμου
Ποτέ δεν μου άρεσαν τα ανιαρά και άνευρα πλαίσια

Πράκτωρ Π
Αποχωρεί ο Στεργίου ονειρεύεται ο Στεφανής

Το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου τα Παραπολιτικά κυκλοφορούν με 2 μεγάλες προσφορές

Μη χάσετε τον 32ο τόμο της Ιστορίας του Ελληνικού Έθνους, από την Εκδοτική Αθηνών, για την κυβέρνηση του Χαρίλαου Τρικούπη και την πτώχευση του ελληνικού κράτους

Ο νεότερος Ελληνισμός από το 1881 ως το 1913

Ο 32ος τόμος αναλύει τα πάντα για την κυβέρνηση του Χαρίλαου Τρικούπη και την πτώχευση της Ελλάδας. Συγκεκριμένα περιγράφεται η Ελληνοτουρκική κρίση και ο πόλεμος του 1897. Η Ελλάδα μετά τον πόλεμο του 1897, η κυβέρνηση Αλ. Ζαΐμη, η απόπειρα κατά του Γεωργίου, ο διεθνής οικονομικός έλεγχος και οι εσωτερικές πολιτικές εξελίξεις 1905-1909. Το έργο της κυβερνήσεως Θ. Δηλιγιάννη και η δολοφονία του. Η «πολιτική διαθήκη» του Θ. Δηλιγιάννη (14 Μαρτίου 1905). Η ελληνική κοινωνία και οικονομία στην πρώτη δεκαετία του 20ου αιώνα. Η Κρητική πολιτεία από το 1899: Η διάσταση ανάμεσα στον πρίγκιπα Γεώργιο και τον Ελευθέριο Βενιζέλο, Η εξέγερση του Θέρισου. Το Κρητικό ζήτημα σε νέα εξελικτική φάση. Ο Μακεδονικός Αγώνας: Η θέση των Ελλήνων στη Μακεδονία από το 1881 ως το 1896, η εσωτερική επαναστατική οργάνωση στη Μακεδονία και οι μακεδονικές επιτροπές στη Βουλγαρία.

Μαζί, ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ το νέο τεύχος του Car and Driver

Στο Car and Driver Οκτωβρίου

Δοκιμάζουμε σε δρόμο και πίστα τα νέα Hyundai i20 N, i30 N και Kona N. Επιδόσεις και fun-to-drive χαρακτήρας για όλους! Οδηγούμε το πολυαναμενόμενο Toyota Yaris Cross σε δικίνητη και τετρακίνητη έκδοση και τη νέα γενιά των δημοφιλών Dacia Duster και Skoda Fabia. Δοκιμάζουμε το νέο, ποιοτικό και hi-tech Nissan Qashqai 1.3T 140 PS και αναλύουμε τον ανταγωνισμό στα μικρομεσαία SUV. Και φτάνουμε στα άκρα το Jeep Wrangler 4xe, το πρώτο γνήσιο 4x4 της εμβληματικής φίρμας που μπαίνει στην πρίζα και υπόσχεται κορυφαίες off-road ικανότητες.

471__1__2

secret__13__2