Έφτασε η στιγμή για το makeover των συμμετεχόντων στο GNTM. Οι έμπειροι hair experts, Νικόλας Βιλλιώτης και Ταξιάρχης Ζολώτα κλήθηκαν να αλλάξουν τα μαλλιά των παικτών.

Άλλοι περίμεναν πώς και πώς την ημέρα που οι ειδικοί θα αναλάμβαναν το χρώμα και το κούρεμα των μαλλιών τους ενώ άλλοι έτρεμαν από τον φόβο τους.

Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει και η Ειρήνη Λεμπέση. Το νεαρό μοντέλο φαίνεται πως δεν είχε καμία διάθεση να αποχωριστεί τα μακριά καστανά μαλλιά της, ούτε να τα βάψει, γεγονός που προβλημάτισε ιδιαίτερα τους κομμωτές. Η ίδια, μη μπορώντας, μάλιστα, να διαχειριστεί τι ακριβώς συμβαίνει μπλόκαρε και ανακοίνωσε στη Ζενεβιέβ Μαζαρί ότι ίσως δεν είναι έτοιμη να ξεπεράσει κάποια όρια και συνεπώς πρέπει να αποχωρίσει.

Τελικά, ο Ταξιάρχης Ζολώτας ζήτησε από την Ειρήνη Λεμπέση να ηρεμήσει για χάρη του και να τον εμπιστευτεί, καθώς ό,τι αλλαγή πραγματοποιείται, πραγματοποιείται μόνο για το καλό των μοντέλων. Μετά από αυτή τη συζήτηση, η Ειρήνη Λεμπέση χαλάρωσε και άφησε τους ειδικούς να κάνουν τη δουλειά τους.

Όπως θα δεις, το νεαρό μοντέλο στενοχωρήθηκε και αγχώθηκε χωρίς λόγο, μιας και η αλλαγή που έκαναν στα μαλλιά της ήταν πολύ μικρή.

Δείτε το σχετικό βίντεο