1-master-chef-logo-star
Media

MasterChef: Περισσότερες από 8.000 αιτήσεις για το ριάλιτι μαγειρικής

Ο αριθμός αυτός θα μεγαλώσει κι άλλο μέχρι το τέλος της προθεσμίας για δηλώσεις συμμετοχής.

Παρά το γεγονός ότι ήδη δυο ριάλιτι μαγειρικής έχουν κάνει φέτος την πρεμιέρα τους, κανένα δεν έχει καταφέρει να αμφισβητήσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο του MasterChef στο τηλεοπτικό τοπίο.

Και αυτό δεν φαίνεται μόνο από τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά και από τις χιλιάδες δηλώσεις συμμετοχής που έχουν ήδη αποσταλεί.

Τα precasting του MasterChef έχουν ξεκινήσει και ήδη η παραγωγή αξιολογεί τα 8.000 περίπου βιογραφικά που έχουν καταφτάσει στο STAR.

Το «TV24» αναφέρει ότι το επίπεδο των επίδοξων σεφ είναι ανεβασμένο σε σχέση με πέρσι, ενώ οι περισσότεροι είναι ήδη επαγγελματίες μάγειρες με εμπειρία σε σημαντικά καταστήματα εστίασης στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Κατά τα άλλα, πολλές και διαφορετικές ομάδες παικτών δηλώνουν συμμετοχή. Νέους και μεγαλύτερης ηλικίας, άνδρες και γυναίκες, Έλληνες και ξένους.

Προκειμένου να περάσουν στην επόμενη φάση, θα πρέπει το πιάτο τους να πάρει έγκριση και έπειτα να το παρουσιάσουν μπροστά στους κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Όμως, ελάχιστοι από τους 8.000 θα εμφανιστούν στην οθόνη μας, και ακόμη λιγότεροι θα καταφέρουν να πάρουν την πολυπόθητη ποδιά και να περάσουν στο bootcamp και από εκεί στο σπίτι του MasterChef.

Στη συνέχεια, θα ακολουθήσουν οι γνωστές δοκιμασίες, που σύμφωνα με το «TV24» θα έχουν και τις ανατροπές τους.

Το ριάλιτι θα ξεκινήσει προς τα τέλη του μήνα Ιανουαρίου της χρονιάς που έρχεται (2022).

Σύμφωνα με πηγές, παρούσα σε ορισμένα από τα γυρίσματα θα είναι και η περσινή νικήτρια, Μαργαρίτα Νικολαΐδη.

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα