ΜΙΧΑΛΗΣ_ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ
Media

«Όλα για τη ζωή μας»: Με καλεσμένους τη Βαλέρια Χοψονίδου και τον Γιώργο Χρυσόστομου

Κάθε Σαββατοκύριακο στις 08:50, στο MEGA, ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης μάς δείχνει το δρόμο για μια καλύτερη ζωή.

Το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, η εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» απαντάει στα ερωτήματά μας σχετικά με την αϋπνία, που είναι η συχνότερη διαταραχή ύπνου. Τι μπορούμε να κάνουμε για να μην ξαγρυπνάμε και τι λένε τα νεότερα επιστημονικά δεδομένα για τη σχέση της αϋπνίας με το στρες; Ποια προβλήματα «κουβαλάμε» στο κρεβάτι και δεν μας αφήνουν να κοιμηθούμε;

Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η Βαλέρια Χοψονίδου, η οποία περιγράφει πώς η πίεση της καθημερινότητας τής στερεί ώρες ύπνου αλλά και όσα κάνει προκειμένου να λύσει το πρόβλημα.

Ακόμα, ενημερωνόμαστε για την περιποίηση του δέρματος με ακμή, για τα οφέλη του μασάζ κεφαλής, αλλά και για τις υγιεινές επιλογές σε αλμυρά και γλυκά σνακ για να ικανοποιήσουμε τις λιγούρες.

Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου, η εκπομπή εστιάζει στις κρίσεις ηλικίας. Ψυχολόγοι μιλούν για τις κομβικές στιγμές της ζωής κατά τις οποίες εκδηλώνονται, και δίνουν πρακτικές συμβουλές για να τις ξεπεράσουμε αλλά και να τις μετατρέψουμε σε ευκαιρία για αυτοβελτίωση.

Καλεσμένος στο στούντιο είναι ο Γιώργος Χρυσοστόμου, ο οποίος μιλά για τις κρίσεις ηλικίας που έχει περάσει και εξηγεί πώς κατάφερε να μην τον φοβίζουν.

Στις υπόλοιπες ενότητες της εκπομπής μαθαίνουμε πώς οι γονείς θα κερδίσουν την εμπιστοσύνη των παιδιών τους, ποιος είναι ο σωστός τρόπος αποθήκευσης των τροφών που διατηρούνται εκτός ψυγείου, καθώς και γιατί τα οικολογικά ρούχα είναι επιτακτική ανάγκη και όχι μόδα.

Δείτε το τρέιλερ