Μετά από πολλά χρόνια, στην κρατική ΕΡΤ άρχισε να ρέει ζεστό χρήμα, με τις νέες παραγωγές να δίνουν και να παίρνουν. Τον πρώτο λόγο, αν όχι και τον τελευταίο, έχει ο Γ. Γαμπρίτσος, που κατά τη δεύτερη θητεία του στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής λειτουργεί κατά κοινή παραδοχή με μεγαλύτερη άνεση.

Την Τρίτη παρουσιάστηκε (λίγο πριν από το καταχείμωνο) το νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ2 για την τηλεοπτική σεζόν 2021-2022.

Διαφορετική εικόνα

Με στόχο τη διαμόρφωση μιας σύγχρονης και εξωστρεφούς, όπως αναφέρει επίσημη ανακοίνωση, εικόνας για το κανάλι, το πρόγραμμα περιλαμβάνει 10 νέες εκπομπές, 15 νέα πρόσωπα, καθημερινό, ζωντανό infotainment και ανανεωμένη, μουσική, εβδομαδιαία εκπομπή για το λαϊκό τραγούδι.

Μερικά από τα νέα πρόσωπα είναι οι Δάφνη Καραβοκύρη, Τζένη Μελιτά, Ξένια Ντάνια, Σπύρος Μαργαρίτης, Ηρα Κατσούδα, Γιάννης Κορφιάτης, Ανδρέας Λαγός και Γιώργος Μουχταρίδης.



Τι θα δούμε

Οι νέες εκπομπές που εντάσσονται στο πρόγραμμα είναι οι «Van Life», «Sing the spot», «Το δίκτυο», «Μικρά βιβλία, μεγάλες ιδέες», «Ιστορίες όμορφης ζωής», «Ρορ Hellas», «Επικίνδυνες», «300+2», «Μια εικόνα, χίλιες σκέψεις», καθώς και το καθημερινό μαγκαζίνο «Κυψέλη», με τις Δάφνη Καραβοκύρη, Τζένη Μελιτά και Ξένια Ντάνια.